• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku rutini

Nursewho

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
24
9
6
3 aylık oğlum var gündüz uykuları hiç düzenli değil bir düzen kurayım diyorum ama yok. 30 dk da bir uyanip durduğu için hep farklı saatlerde uyuyo var mı böyle olan? Nasıl düzelttiniz bu durumu? Uyku rutini de yapamadım siz neler yapıyorsunuz?

3 aylık oğlum var gündüz uykuları hiç düzenli değil bir düzen kurayım diyorum ama yok. 30 dk da bir uyanip durduğu için hep farklı saatlerde uyuyo var mı böyle olan? Nasıl düzelttiniz bu durumu? Uyku rutini de yapamadım siz neler yapıyorsunuz?
Genelde uyku egitimi de 4.5 aydan sonra veriliyor önceki dönemlerde böyle düzensiz oldugu için. Bizim uyku düzenimiz şöyle şuan 19 aylık 2 uyku yapıyor uyku öncesi bez degiştiriyoruz uyku tulumu vs neyle yatıyorsan onu giydiriyorum banyo yapacaksa banyosunu yaptırır masaj yaparım, su içiyor sonra yatırıyorum uyku öncesi zaten oyun kitap vs düzenli aktiviteler yapıyoruz bide. Akşam 8 buçuk - 9 gibi uyuyo gündüz uykusu da 11 buçuk 12 arası yatırıyorum ne kadar uyumak isterse kendi uyuyo fazla uyursa uyandırmıyorum

Back