Kızlar uyku uyumayı çok seviyorum ama şöyle bir derdim var ki en ufak gürültüde bile uyanıyorum( en ufak bir gürültüde, saat sesinde, hatta eşimin nefes sessinde (horlamıyor nefes alıyor!!) uyanıyorum (( Bazen yatakta sinir krizi geçiriyorum, çok uyumak istediğim halde uyuyamıyorum ( napcam bilmiyorum. Benzer sorun yaşayan var mı kızlar? Doktora gidersem çözebilir mi? Hangi uzmanlık alanına gitmem gerekir?
DenizRob, Bebisim ve siz Koalina lütfen Psikiyatris'e gitmelisiniz.Ben de bilmiyorum maalesef çözümünü ama bende de var bu durum. Saat sesi, gece biri kalkarsa yürümesi falan hep uyandırır beni...
Ayrıca ben uyurken biri beni izlerse uyanırım :44: Bildiğin tavşan uykusu işte çok mutsuzum o yüzden
Tatlım eczaneye gidiyorsun, unisom isimli ilacı alıyorsun (3 tl idi sanırım), eğer akşam 11 de uyumak istiyorsan 10.30 da ilaçtan bir tane alıyorsun, sabah 10 a kadar bebekler gibi hiç uyanmadan uyuyorsun. 2 haftadan fazla kullanma, zaten 3 gün kullanınca uyku düzene giriyor alışıyorsun uyuyorsun rahatça. ben de bu şekilde çözdüm uyku sorunumu.
kullandığınız bir ilaç varmı
benim kullandığım doğum kontrol hapı da uykusuzluk yapıyordu bana zor uyuyordum o dönemler
kafanızı taktığınız güncel konularınız varmı
iyi yada kötü heyecanlı bir dönem yada stresli bir dönem de tetikliyor
alkol alıyorsanız bir bira için mis gibi uyursunuz
yada yüzmeye gidin
1-2 saat yüzün vücudunuz yorulsun o zaman da mis gibi uyursunuz
uykusuzluğunuz geçici mi yoksa bu hafif uyku karakteristik yapınız mı
hemen psikiyatri, depresan vs. düşmeyin içine derim ben
kendiniz bulun çare, bitki çaylarını araştırın
Normale döndü. demek istemistim.
Üzüntü dedim ama ne oldugunu söylemedim belki aciklik getirirsem daha iyi olur.
Depremzedeydim ...Marmara depreminde. Allah kimseye göstermesin.
Kimse Psikatriye gitmeye cekinmemesi gerek, nasil ki fiziksel rahatsizligimiz oldugu zaman doktora gidiyoruz, bizim bir de ruhumuz var o da zaman zaman rahatsizlanabiliyor, bakima ihtiyaci olabiliyor onun icin bence insan en iyi kendini tanir bence kendi kendinden rahatsiz oldugu yada zorlandigi zaman mutlaka yardim almali diye düsünüyorum.
Benim fikrim bu.
Ben gittigim icin olumlu yaklasmiyorum, kücüklügümden beri ayni düsüncedeydim, deli dr'u diyenlere de cok kizardim. Gerci halen diyenler bile var yazik.
ben 1ay once 38haftalık bebegım karnımda oldu melek oldu kızım 7senedır bekledıgımız bebegımızın kalbı durmuştu kendımı aglamaktan alıkoyamıyordum psıkıyatrıye gıttım sabah için ilaç verdı gece 3te yatıyordum sabah 8de kalkıyordum onun içinde ilaç verdı içiyorum yarım saat içinde uyuyorum delıksız ıyı geldı
Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğin olur ve bir ömür uzun süre yanında olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?