Selamunaleykum hilalcim;
uyku hepimizin problemi:)
şaka biryana geceleri uyumak istiyorsan bilgisayar,tv gibi gibi seni oyalayacak şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim.
Yatağın içine girip uykuyu bekleyebilirsin.
Birde ben eger uykum gelmezse kitap okurum oda hemencecik uykumu getirir.
Bu şekilde uyuyabilirsen gecelerin gece gündüzlerinde gündüz olur:)
karabasan mevzusuna gelince internette uyku felci diye aratırsan yaşadıgın durumun tıbbi acıklamasını bulursun.
İçin rahat olsun yani.
Benden bu kadar.
İyi uykular:)
Aleyküm selam tatlımm :)
Yatağın içindede duruyorum sabaha kadar tavan bana bakıyo ben tavana :)
Gozlerimi kapatsamda binbir hayal... Koyunları bile saydım yok canım yok
Hemen internetten araştırmalara başlıyorum çok teşekkür ederim canımm :)
estagfırullah rica ederim.
O koyunları bilmez miyin kanka olmuştuk birara
Aslında biraz yorgunlukla da alakalı ben eskıden uyuyamazdım cunku yorgun olmazdım ama suan kosusturmanın arasında uykuyu ıple cekıyorum.
Bıraz yaslada alakalı sanırım kac yasındasın bılemıyorum ama.
Merhaba :)
Uyku düzensizliği bende de aşırı derecede mevcut kafayı yastığa koyduğumda beynimi sürekli düşünceler istila ediyo sanki..
Benimde gündüzüm gece gecem gündüzüm oluyor çoğu zaman, panik atak var bende arada atak gelir sonra uyu uyuyabilirsen...
Uyku ilacı denedim bir iki kez o da aşırı uyuttu uyku sarhoşu oldum :) nasıl düzene girer bu uykular bilmem, yaşamımı çok olumsuz etkiliyor. Eskiden mışıl mışıl uyurdum halbuki.. Bir şey düşünmemeye çalışmak lazım boş kafayla uyuycan en iyisi..
seninle tamamen aynı durumdayım hatta konu bile açmıştım forumda buna benzer
aslında olayın kilit noktası bence internet. sen de benim gibi çok fazla internet bağımlısıysan ondan uykun gelmiyordur. girecek bir dersim yok,bir süre işe girdim inanır mısın gece 11' de uyuyordum. beden yorulmayınca uyku da zor geliyor haliyle.ve de aynen dediğin gibi öğlen de kalkamıyorum,uyandırmaya gelene tepki bile veremiyorum, ölü gibi uyuyorum
velhasıl kelam bir çözüm önerim yok gördüğün gibi,sadece acını paylaşmak istedim. yalnız değilsin yani
Arkadaslar ilk önce şunu söyliyim benim bu uyku düzensizliğimle başım büyük dertte..
Sabahlara kadar gelmeyen uyku sabah olunca hiç gitmiyor. Gecem gündüz gündüzüm gece oldu.
Bir de uyuduğumda kabus gibi birşey görüyorum
Odam kapkara bir sekilde ve sanki beni boğan biseyler var. Hareket bile edemiyorum
Sonra zar zor dua edip uyanıyorum. bi bakmısım ki ellerimi sıkmışım ter icindeyim. :2:
Biirkaç kişiye söyledim karabasan dediler. Kardeşim bu karabasan gece gelmez mi? Benim ki neden gündüz oluyor ?
Aman zaten benim neyim normal ki uykum normal olsun
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.. Şu uyku düzenim bi düzelse bir de şu kabuslarım bitse rahatlıcamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?