Uyku sorunu yasayan hamisler ?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hamisler biz 31 haftaligiz gece uykum cok bölünyo resmen cagiryorlar gibi oluyo saat 3 de 4de illa kalkarim 2 saat uyuyamiyorum. Cok susuyorum. Sizde de oluyormu ? Bebek hareketleride daha güclü onlarda uyandiryo bazen

Merhaba hamisler biz 31 haftaligiz gece uykum cok bölünyo resmen cagiryorlar gibi oluyo saat 3 de 4de illa kalkarim 2 saat uyuyamiyorum. Cok susuyorum. Sizde de oluyormu ? Bebek hareketleride daha güclü onlarda uyandiryo bazen
bana doktorum sey demişti vucut kendını bebek dogdugunda uyanmak ıcın az uykuya alıstırıyomus ve cok cılız uyurmusuz yanı kucuk bı sese uyanacak kadar :)) ben gunde 2 saat uykuyla dogurdum. hıc uyuyamadan 40 ım cıktı:) hala daha cok uyumuyorum :))

Dogrudur walla. Allah güc kuvvet versin ne diyelim. Annelik kolay değil

Ben de tam aksine kafamı kaldıramayacak kadar cok uyuyorum. Hatta kapının çaldığını duyuyorum kalkıp açamayacak kadar uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…