• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku.sorunumuz.nolurrr yardim

Yer fistg

Hayat bu kadarkadar.zor olmaaa
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
55
27
3
27
Kizlar 8 aylik.bi.bebegm var besiginden basja hicbir yerdr yatmak istemiyor tamam kimilerine gore bu guzel bisi ama bxmizimki artik besiginden tutio.kalkiyor asagi sarkiyor dusucek diye cok.korkuyrm isin kotusu gittigimix heryerde besik ariyo kesinlikle uyumuyo uyju egitumi deseniz esim aglatma sakin diye cok kiziyoo kayannam ve kayinbabamda ayni artik besigide yatmasini istemiyorum

Nasil kendi basina ve besiksiz uyutabilirim koruma takilir gibi bi besite degil yani beb napip me edip bi besinten kurtarmam lazim oglimu

Benim oğlum da asla yatmadı Beşikte
Ne kadar uğraştım bı bilseniz:((
Yorulmuyor mu acaba??
8aylik bebek diş de olabilir belki
Her bebek uyku eğitiminde ağlar
Eşinize bunu söyleyin bence
Allah kolaylık versin inşallah

Kizlar 8 aylik.bi.bebegm var besiginden basja hicbir yerdr yatmak istemiyor tamam kimilerine gore bu guzel bisi ama bxmizimki artik besiginden tutio.kalkiyor asagi sarkiyor dusucek diye cok.korkuyrm isin kotusu gittigimix heryerde besik ariyo kesinlikle uyumuyo uyju egitumi deseniz esim aglatma sakin diye cok kiziyoo kayannam ve kayinbabamda ayni artik besigide yatmasini istemiyorum

Nasil kendi basina ve besiksiz uyutabilirim koruma takilir gibi bi besite degil yani beb napip me edip bi besinten kurtarmam lazim oglimu
O zaman eşin uyursun ve aglatmadan uyutsun

Park beşik mi beşiğiniz?
Uyku eğitimi için eşiniz müdahale etmemesi gerekir..
İlk zamanlar ağlama sızlama oluyor ama geçici bir dönem..

2.5 yaşında hala uyku problemi var .ağlayarak da denedik bersber yatarak da ayakta sallanmiyor kendisi gidip uyumuyor da Bayılacak dereceye gelip ağlayarak uyuyor en son kendisi. Beşiği bebekken bizim yatagimizla bitişikti tepeme atliyordu.oyle bişey olsa

Ne kadar sansli oldugunuzu bir bilseniz
Besigi degistirin madem yeni buyuk bir besik alin onda yatsin
Valla 8 aylik bir bebek annesi olarak brn sorunu anlamadim ( su anda bebegimi uyutmaya calisiyorum tam 45 dakikadir odadayim fenalil geldi )
Besigini.sevmesi ck.guzel.ama iste dusuyor artik kendisi tutunup kalkiyoo yani artik sigmiyoo besige

Benim oğlum da asla yatmadı Beşikte
Ne kadar uğraştım bı bilseniz:KK43:(
Yorulmuyor mu acaba??
8aylik bebek diş de olabilir belki
Her bebek uyku eğitiminde ağlar
Eşinize bunu söyleyin bence
Allah kolaylık versin inşallah
Sedaa su cok saol canim allah tum annelere yardim etsin cok zor bbebek bakimi hayirlsiyla ins.buyurler diside cikiyo ama heran besijten dusucej diye korkuyorym

Ağlamadan çocuk mu büyürmüş? Ağlatma ne demek.
Evet efendim büyür. Tabi ki aglicak ama ağladığı zaman sana, sıcaklığına ihtiyacı vardır. Güvenini sarsmamalisin. Ayrıca bu sayede vicdan duygusu da gelişiyor. Zamanında uyku eğitimi adı altında bebeğimi ağlattım, 5 er dakika süreyle yanına gitmemem gerekiyordu şimdi çok pişmanım o bana muhtaçken ben onu besiginde nasıl bıraktım diyorum.

Ne kadar sansli oldugunuzu bir bilseniz
Besigi degistirin madem yeni buyuk bir besik alin onda yatsin
Valla 8 aylik bir bebek annesi olarak brn sorunu anlamadim ( su anda bebegimi uyutmaya calisiyorum tam 45 dakikadir odadayim fenalil geldi )
Bence yatarak emzirin odayı da loş yapin

Evet efendim büyür. Tabi ki aglicak ama ağladığı zaman sana, sıcaklığına ihtiyacı vardır. Güvenini sarsmamalisin. Ayrıca bu sayede vicdan duygusu da gelişiyor. Zamanında uyku eğitimi adı altında bebeğimi ağlattım, 5 er dakika süreyle yanına gitmemem gerekiyordu şimdi çok pişmanım o bana muhtaçken ben onu besiginde nasıl bıraktım diyorum.[/QUOTEuyku egitimde basarili olunmazsa bebegin guven dygusu anneye olan sickligi azaliyomus

Back
X