Uyku tulumu kullanımi

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Arkadaslar 3 bucuk aylik bebegim geceleri ayaklariyla battaniyesini aciyor ve kollarini icine koydurmak istemiyodu emzirmeye uyandigimda omuzlari elleri usumus oluyodu bende uyku tulumu aldm fakat icine ne giydiriyim bilemedim civilden aldim dun aksam giydirdim denedim sanki bebegimin sirti falan terlemisti biraz terletme yapmasi normalmi.

canim uyku tulumunu evin buz gibu olmadiktan sonra pek onermem cocuk onun icinde pisiyor terliyor ve o ter soguyunca cok agirr hasta oluyirlar

canim uyku tulumunu evin buz gibu olmadiktan sonra pek onermem cocuk onun icinde pisiyor terliyor ve o ter soguyunca cok agirr hasta oluyirlar
Cok soguk degil evim kombiyide yakiyoruz da ben nebiliyim geceleri usur uzerini aciyo diye almistim etiketini kopartmasaydim degistirirdim ama almazlar.artik giydirdim

Benim kızım da aynı.. deli olucam artık ustunu açıp duruo. Bende civildenn aldim tulumu.. pijamalarini giydirip yatiriorum.gel gor kii benim kız içinde durmak istemio..sıcak oluo galiba

Bende hep civilden aldığım uyku tulumlarıyla büyüttüm çocuklarımı , kombi bizde de yanıyo fakat açıyorlar üstlerini.
Sadece incecik pijama giydiriyordum , uyuturken. Şuan 3 yaşına girecek halâ kullanıyorum uyku tulumu.
Aldığınız , minik kabartmalı olan modelden mi? Onlar çok terletmiyor

Bende hep civilden aldığım uyku tulumlarıyla büyüttüm çocuklarımı , kombi bizde de yanıyo fakat açıyorlar üstlerini.
Sadece incecik pijama giydiriyordum , uyuturken. Şuan 3 yaşına girecek halâ kullanıyorum uyku tulumu.
Aldığınız , minik kabartmalı olan modelden mi? Onlar çok terletmiyor
Yok hayir sanirim dediginizden degil baykuslu model varya bitane ondan aldm digerlerinin 06 ayligi kalmamisti secme sansim olmadi cok terliyo incecik giydiriyorum kaldirdigimda sirti su icinde kaliyo kollarini falan ortturmuyo disinda duruyo ben usuyorum yani oda usur dye dusunuyorum ama sasirdim kldim cnm giydirsemmi giydirmesemmi

Yok hayir sanirim dediginizden degil baykuslu model varya bitane ondan aldm digerlerinin 06 ayligi kalmamisti secme sansim olmadi cok terliyo incecik giydiriyorum kaldirdigimda sirti su icinde kaliyo kollarini falan ortturmuyo disinda duruyo ben usuyorum yani oda usur dye dusunuyorum ama sasirdim kldim cnm giydirsemmi giydirmesemmi
Sürekli penyeden veya havlu bulundurarak büyüttüm çocukları emmeye veya mamaya kalktıklarında sırtlarına sürekli bez koyuyordum. Çok şükür üşütmeden sık hastalanmadan büyüttüm.
Ama bazı bebekler yapısı gereği sıcağı çok fazla sevmiyorlar sizinkide onlarsan sanırım. ;)
Uyku tulumu yerine çıt çıtlı battaniyeler varya , tulum gibi kolları ve ayakları çıtçıtladığımız o daha rahat olabilir sizin için , üstünü açamaz , tulum kadarda sıcak tutmaz hem...

Arkadaslar 3 bucuk aylik bebegim geceleri ayaklariyla battaniyesini aciyor ve kollarini icine koydurmak istemiyodu emzirmeye uyandigimda omuzlari elleri usumus oluyodu bende uyku tulumu aldm fakat icine ne giydiriyim bilemedim civilden aldim dun aksam giydirdim denedim sanki bebegimin sirti falan terlemisti biraz terletme yapmasi normalmi.
içine pamuklu uzun kollu çok da sıkmayacak bir zıbın giydirebilirsiniz.tulum eğer çok yünlü ya da polarsa ince birşey yeterlidir.terlemesi hasta olmasına ve uykularından uyanmasına neden olabilir.

İnce polar uyku tulumundan alın ayaklı ve kolsuz olanindan
Altına sadece uzun kollu ince penye citcitli badi giydirin başka birşey olmasın

images (3).webp kiziminki bu incecik polar

Back
X