• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Tulumu Önerileriniz...

ys_gll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
22
3
36
Düzce
Herkese merhaba.Oğlum 2 yaşında, geceleri üzerini çok açıyor kış için de uyku tulumu önerilerinize ihtiyacım var.Malum her uyku tulumu verimli olmuyor kimisi çok terletiyor.Kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar neler?Oğlum büyük olduğu için pantolon şekli olanlardan almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

Takipteyim Bende 8 aylık oğluma uyku tulumu almak istiyorum ama gece emerken çok terliyo bide tulum giyerse daha çok terlicek giydirip çıkarmaktadır olmaz ne yapmalıyım acaba

÷100 pamuklu panco marka ayaksız.
İdil bebe de güzeldi

Eğer hala öneriye ihtiyacınız varsa kanz tavsiye ederim çok iyi malı hiç terletmiyo

Bende arayıştayım benim arkadaşım da mothercare tavsiye etti ama böyle torba gibi olanlarda var normal tulum gibi olanlarda var hangisi daha kullanışlı olur ki bende tavsiyeleri bekliyorum merakla

Bende arayıştayım benim arkadaşım da mothercare tavsiye etti ama böyle torba gibi olanlarda var normal tulum gibi olanlarda var hangisi daha kullanışlı olur ki bende tavsiyeleri bekliyorum merakla
Oğlum daha küçükken mothercare kullandım torba olanlarından. Ama ayağa kalkamıyordu o zaman küçüktü. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer kalkabiliyorsa torba şeklinde olanlar kullanışlı olmayabilir takılıp düşebilir. Mothercare güzel ancak en kalını bile kış için yetersiz gibi geliyor. Üzerinde derece tablosu var ama bana yine de ince geliyor. İdil baby öneririm.

Oğlum daha küçükken mothercare kullandım torba olanlarından. Ama ayağa kalkamıyordu o zaman küçüktü. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer kalkabiliyorsa torba şeklinde olanlar kullanışlı olmayabilir takılıp düşebilir. Mothercare güzel ancak en kalını bile kış için yetersiz gibi geliyor. Üzerinde derece tablosu var ama bana yine de ince geliyor. İdil baby öneririm.
7. Ayımıza girmek üzereyiz kafam çok karıştı valla ama torba şeklinde almayı düşünmüyorum zaten ☺️

Kış bebekleri için olmazsa olmaz bence uyku tulumları.
Ben de bu sene aldım bir tane.
Elyaflı olanları pek sevmiyorum çünkü terletme olasılığı çok yüksek.
Pamuklu olanları tercih ediyorum.
Mini damla'nın satışının yapıldığı bir çok bebek mağazasında pamuklu uyku tulumu bulmak mümkün.
Pamuklu kumaştan 2 kat şeklindedir bu uyku tulumları.
Ben ilk oğluma her sene 1 tane olmak üzere, hep aldım. Şimdi kısmet ise ikinci oğlum da kullanacak.
Çok memnun kaldım açıkçası.

Fakat yeni ürünler çıkmış.
Kapitone uyku tulumları.
Yine pamuklu ve elyafsız.
Zaten evler kombili olduğundan dolayı, çok aşırı soğuk olmuyor.
Fakat çocuklar üzerinde yorgan vs. tutmadıkları için (en azından benim yaşadığım en büyük sorunlardan birisi bu) genelde gecenin ilerleyen saatlerine soğuğa maruz kalabilirler.
O yüzden uyku tulumları en güzel kurtarıcı.
Yeni çıkan modellerde aşağıdakini çok beğendim.
Ben sebi bebenin bir uyku tulumunu aldım.
Kapitone.

Zaten kapitone uyku tulumları çok sıklıkla bulunan bir ürün değil, en azından ben rast gelmiyorum.
Fakat internette bulabilirsiniz ve iyi bir ürün almak istiyorsanız genelde fiyatlar 75 - 110 TL arası değişiyor.

Yukarıda bahsetmiş olduğum çift katlı pamuk tulum da aşağıdaki şekildedir.
100-Cotton-font-b-Baby-b-font-Cloth-Spring-And-Autumn-font-b-Baby-b-font.jpg

sebi-bebe-52203-yeni-uyku-tulumu-52203-ykrmmv1-1606_1.jpg

Markasını hatırlamıyorum açıkçası.
Fakat Sebi Bebe'nin ürünü olma olasılığı çok yüksek.

Herkese merhaba.Oğlum 2 yaşında, geceleri üzerini çok açıyor kış için de uyku tulumu önerilerinize ihtiyacım var.Malum her uyku tulumu verimli olmuyor kimisi çok terletiyor.Kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar neler?Oğlum büyük olduğu için pantolon şekli olanlardan almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.
LC Waikiki den aldım 4 aylık oğlum için geçenlerde.. İçi de pamuk dışı da harika kalınlıkta

mothercare ayaklı muhteşem yıkayıp yıkayıp giydik çok kaliteli kalınlıkta süper

Merhaba kızlar uyku tulumu şu an ne önerisini baya bi zaman olmuş ama yazayım. Dedim.farklı markalar çıktı belki bir bilDigi olan vardir

Bende 6 aylık oğluma yeni aldım. Araştırma yapmıştım bu uyku tulumlarında tog değeri diye bir durum var internettede yazıyor. Mesela evin 21-22 dereceyse 2.5 tog kalınlıkta öneriyorlar. Ben 2. 5 Tog aldım lcw den mothercarede bulamadım. Şukadarını benzetebilirim ince mevsimlik yorgan kalınlığında içi elyaf sanırım çok sıcakta içine çıtçıtlı veya ince piyamayla bence olur. Çok soğukta içine kalın pijamaylada olur. Umarım faydası olmuştur. Bu arada yorum yazarken yıla bakmamışım bayağı geçmiş üzerinden :)

Bende 6 aylık oğluma yeni aldım. Araştırma yapmıştım bu uyku tulumlarında tog değeri diye bir durum var internettede yazıyor. Mesela evin 21-22 dereceyse 2.5 tog kalınlıkta öneriyorlar. Ben 2. 5 Tog aldım lcw den mothercarede bulamadım. Şukadarını benzetebilirim ince mevsimlik yorgan kalınlığında içi elyaf sanırım çok sıcakta içine çıtçıtlı veya ince piyamayla bence olur. Çok soğukta içine kalın pijamaylada olur. Umarım faydası olmuştur. Bu arada yorum yazarken yıla bakmamışım bayağı geçmiş üzerinden :)
Teşekkürler cvp.icin

Back
X