Oğlum daha küçükken mothercare kullandım torba olanlarından. Ama ayağa kalkamıyordu o zaman küçüktü. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer kalkabiliyorsa torba şeklinde olanlar kullanışlı olmayabilir takılıp düşebilir. Mothercare güzel ancak en kalını bile kış için yetersiz gibi geliyor. Üzerinde derece tablosu var ama bana yine de ince geliyor. İdil baby öneririm.Bende arayıştayım benim arkadaşım da mothercare tavsiye etti ama böyle torba gibi olanlarda var normal tulum gibi olanlarda var hangisi daha kullanışlı olur ki bende tavsiyeleri bekliyorum merakla
7. Ayımıza girmek üzereyiz kafam çok karıştı valla ama torba şeklinde almayı düşünmüyorum zatenOğlum daha küçükken mothercare kullandım torba olanlarından. Ama ayağa kalkamıyordu o zaman küçüktü. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer kalkabiliyorsa torba şeklinde olanlar kullanışlı olmayabilir takılıp düşebilir. Mothercare güzel ancak en kalını bile kış için yetersiz gibi geliyor. Üzerinde derece tablosu var ama bana yine de ince geliyor. İdil baby öneririm.
LC Waikiki den aldım 4 aylık oğlum için geçenlerde.. İçi de pamuk dışı da harika kalınlıktaHerkese merhaba.Oğlum 2 yaşında, geceleri üzerini çok açıyor kış için de uyku tulumu önerilerinize ihtiyacım var.Malum her uyku tulumu verimli olmuyor kimisi çok terletiyor.Kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar neler?Oğlum büyük olduğu için pantolon şekli olanlardan almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir bilemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler cvp.icinBende 6 aylık oğluma yeni aldım. Araştırma yapmıştım bu uyku tulumlarında tog değeri diye bir durum var internettede yazıyor. Mesela evin 21-22 dereceyse 2.5 tog kalınlıkta öneriyorlar. Ben 2. 5 Tog aldım lcw den mothercarede bulamadım. Şukadarını benzetebilirim ince mevsimlik yorgan kalınlığında içi elyaf sanırım çok sıcakta içine çıtçıtlı veya ince piyamayla bence olur. Çok soğukta içine kalın pijamaylada olur. Umarım faydası olmuştur. Bu arada yorum yazarken yıla bakmamışım bayağı geçmiş üzerinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?