uyku tulumu tavsiye

ismimmelek

İyiymiş
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
746
1.257
113
37
Hanımlar üzerine birşey örtmeden kullanabilecegim terletmeyen memnun kaldığınız uyku tulumu tavsiye edermisiniz bana.

Cevaplarınız için teşekkürler

Bacaklı uyku tulumları çok iyi oluyor. Hareketi kısıtlanmıyor çocuğun. E bebek mağazalarında var ben çok memnunum.

Uyku tulumlarini ben hiç beğenmiyorum çocuk içinde iken bana daral geliyor. Bunun yerine üzerine kalin yelek falan tercih ediyorum. Bi tane idil den almıştım üzeri bol bacaklari kisa gelmişti begenmemistim o markayi allahim bi de 90 lira vermistim ona!

oğluma alacaktım vazgeçtim.onda uyuyamaz oğlum ya.
robot gibi hareketlerini kısıtlar.
zaten ona giydirsem sabaha kadar ben uyuyamam daralırım.

Bence uyku tulumunu birkac beden buyuk alinki cocuk icinde rahat etsin

Geçen kış oğluma uyku tulumu aldım,içi elyaf dolgulu olanlarından.Bir kaç beden büyük almak rahat hareket etmesi için iyi oluyor. Açıkcası ben biraz pişman oldum. Çok terletti,giymek istemedi.

Çoğunluk memnun değil galiba. Ama oglum üzerini asla örttürmüyor. Böyle giderse ağır hasta olacak.

Valla ben çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum. Terleme falan olmadı çok şükür.

Kızım çok deli uyur.sabaha kadar üzerini örtmekten gözüme uyku girmezdi.şu an 7,5 aylık mothercare'in 9-12 aylık tulumunu giydirmeye başladım çok memnunum.terletme olmadı.tavsiye ederim.

Ben de H&M'den aldım. İçine ince bir body ve patikli alt giydiriyorum. Üstüne de tulumunu. Gece üstünü örtmüyorum. Oldukça rahat ettim.

Çoğunluk memnun değil galiba. Ama oglum üzerini asla örttürmüyor. Böyle giderse ağır hasta olacak.

Merhaba...
Aldın mı bilmiyorum...
Alacaksan da içi elyaf dolgulu olmasın asla..
Ben sebi bebe nin uyku tulumunu çok beğenmiştim o konuda..
Tamamen pamuktu ama yaşına uygun bulamadım..
Gitti gidiyordan %100 pamuktan olduğunu öğrendiğim bir uyku tulumu aldım..
Ayaklı..
Hareketlerini çok kısıtlamıyor...
Benim oğlum çok terleyen bir bebek olmasına rağmen istisnalar dışında terlediğini görmedim..
Uyku tulumunu giydirince içim biraz daha rahat oluyor ama elyafsız dolgusu az olduğu için yine de ince bir yorgan örtüyorum emin olamıyorum...
Elyaf dolgulular gibi pof pof değil yani benim söylediklerim canım..
Çocuk daha rahat ediyor..

Bende oglum 2 yasindayken e bebekten 5 yas olan bacaklı bir tulum aldim elyaf dolgu degil. Pamuklu zaten elyaf cok terleten bir ürün. Yikandikca cekti inceldi. Bu sene tam oluyor.normal pijama ustune giydiriyorum. Sonbaharda atlet üstüne giydirdim terletmedi. Bu sene civilden penye bir tane daha aldım 6 yaş için bacaklı olandan bol oldu ayaklarını falan kapadı rahat oluyor hic örtü sevmeyenlere şart ama cok kalın olmamalı

Back
X