Doğuma Hazırlık Uyku tulumu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_katya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
101
0
96
Kocaeli
kızlar 31 haftalık hamileyim. doğumum kasım başı bu nedenle yenidoğan için uyku tulumu almak istiyorum nasıl olmalı karar veremedim siz nasıl bişey aldınız? torba şeklinde mi, ayaklı mı, ayaksız mı, kollu mu, kolsuz mu?
bide kızımı bu şekilde uyutsam içim rahat olurmu? güvenlimidir ve sıcak tutarmı çünkü ev kaloriferli bütün gece açık bıraksam tulumuiçinde çok sıcak olurmu? fikir verin bana!

bende uyku tulumu değil ama uyku tulumu olan battaniyelerden aldım doktorum taavsiye etti yorganlar bebeklerin boğulmalaqrına neden oluyormuş bunun hiç bi şekilde bebeğin boyun hizasındana yukarı çıkma ihtimali yok bence bi odaa termometresi edin dokotrunun tavsiye ettiği ısıda sabitlersin kombiyi ben öyle yapmayı düşünüyorum en azından yoksa sürekli yüksek ayarda yakar birde uyku tulumuna sararsak bebeişi isilik falan olur yazık benimde ekim ortasına geliyo sanmıyorum b u sene ekim soğuk geçsin sen bir kat giyiniyorsan bebeğe 1,5 kat yeter diyo doktorlar çok sıkmaya gerek yok bence

uyku tulumu en iyisi canım
biz de bu ayın sonun bekliyoruz oğlumu
ama malum önümüz sonbahar/kış
uyku tulumunu aldık bile ikea dan torba şeklinde olanlardan çok tatlı
yorgan vs önermiyor doktorlar boğulma nedeniyle
en sağlıklısı tulum
oda ısısını da yanılmıyorsam 18 derece mi ne ayarlayın diyorlar geceleri ama
emin değilim netten bakarsın

bunlar gece uykusuna da kullanılıyor ama bebek arabasında,yakın bir mesafeye giderken battaniye amaçlı,,şık gösterişli,mağazalarda bulunmayan el örgüsü tulumlar..birer adet örün,,bebeklerde bir tane olan bir şey asla yetmiyor çünkü,,,
52whitesuitfrontdoll.png

hepsi çok şeker canım:ecrin_bebek:
bende yorgan kullanmayı düşünmüyorum ama tulumda kararsız kaldım işte.
kısmet olursa bebeğim 6 aylık olana kadar kış görecek yani kış bebeği olacak netten baktığıma göre kolsuz tulumlar daha ince sanırım ben uzun kollu alıcam.
hanzadem, almış olduğun tulumun resmini koyarsan fikir olur canım

cnm c&a ve tchıbo ya bakmanı tavsiye ederim . zaten önce bir tulum giydirip üzerine uyku tulumu giydireceksin. ben aldım kolsuz. penye bir tulum üzerine giydiricem öle çok da kalın giydirmemek gerekli.

uyku tulumu en iyisi canım
biz de bu ayın sonun bekliyoruz oğlumu
ama malum önümüz sonbahar/kış
uyku tulumunu aldık bile ikea dan torba şeklinde olanlardan çok tatlı
yorgan vs önermiyor doktorlar boğulma nedeniyle
en sağlıklısı tulum
oda ısısını da yanılmıyorsam 18 derece mi ne ayarlayın diyorlar geceleri ama
emin değilim netten bakarsın

canım zahmet olmazsa tulumun bi resmini eklermisin bide fiyatı ne kadar bir göreyim güzelse şayet bende alim

kızlar iyi fikir verdiniz valla..
bende yorgan taraftarı değilim.. tulum iyi fikir.. bende bitane alayım bari..

kızlar iyi fikir verdiniz valla..
bende yorgan taraftarı değilim.. tulum iyi fikir.. bende bitane alayım bari.. ama örgü felan istemiyorum.. daha sıcak tutan bişiyler istiyorum.. içi polar gibi olanlar varmı acep

Kızlar bu peluş battaniyeler var kalın onlarda tulum görevini görmezmizkii baya kalınlar tüylü yumusacık sarsak bebegı sıcacık olur..Birde fermuarlı battanıye var tulum almayı düşünmüyorum ne örtüceğimi bilemiyrum.Malum yorganda kullanılmıyor ilk aylar

kader evim zaten sicak oldugu icin kullanicagimi sanmiyorum pek. burda hastane icin gerekli o yuzden hastane cantama koydum oylesine, bakalim duruma gore bakariz.. insallah hayirlisiyla bi dogsun da..

ben de kasım ortası doğumu bekliyorum. o yüzden kollu ve altı torba gibi olanlardan aldım 68 cmlik. kadife. umarım işe yarar. resmini koyamıyorum çünkü eklemeyi beceremedim bir türlü.

Back
X