- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Beni tanıyan bilir bu konularım tükenmiyor bitmiyor kafamda yine aynı diyeceksiniz ama ben kendimi yemekten içimin acinasindan kendime dert etmenin onüne geçemiyorum . Derdin bu mu olacak ama inanin engel olamıyorum . Bu duyguları yaşamaktan kalbim acıyor . Nereden anlatsam bilemiyorum. Anlatsam çok uzun olacak.Derdim koca bir adam ile evlenmek değil artık yalnız da yaşarım ama o yaşadığım özguven düşüklüğü ve komplekse dönüştü sosyal hayatımi etkiliyor . Yaş 29 . Küçüklüğümden beri HEP TIPiMLE ilgili ASAGLAYILI LAKAPLAR takıldı .Çocukluk dedim geçti ama içimde çok derin yaralar vardır. İnsanlarla iletişimimi engelledi .Neyse o zamanlar unv kazanmak zordu onun için çabaladım biraz kendimi iyi hissetmiştim. O bitti .Unv ortamında arkadaşlar iyidi. Ama hiç erkek arkadaşım olmadı. O surecte birileri ile gorusturuldum olmadi . Sonra bitti hiç olmadı hadi işsizim dedim hırs yaptım atandım .2 yıl oldu birileri ile gorusturuldim yine beni beğenmediler olmadı . Sureçleri hep didik didik inceledim masaya yatırdım . Hani ozguvenim yerlerde bu aralar psikolojik olarak çok yipranmis durumdayım. Böyleyim şöyleyim diyemiyorum bile kendime maymun çirkin diyorum hiç bir erkek beni beğenmiyor kadın olarak görmüyorum. Çevreden herkes güler yüzlü tatlı der. Elim yüzüm düzgün fizik gayet yerinde .Muhabetim de vardır. Hiç oyle olağan dışı davranısim da yoktür. Olabilecek kisiler oldu ama hep olamayacak kisilerdi hani sorgulanabilecek seylerdi .Ama gorusturulen kisilere baktigimda ya da bir arada bulundugum hoslanabilecehim kisilere NEDEN NEDEN ?
Erkek anaları yönlendirir çoğu özellikle en son görustugum kişi en çok acıttı .O da çok yakın davrandı .Tüm aileler olacak gözüyle bakıyordu. O da hevesliydi. Bir anda bıçak gibi kesildi.O ailede şok oldu. Aileyi bende tanıdığım için kendimi çok kötü hissettim. Bu kez çok yaralandım. Halen kalbim acır. Artık evlenmekten çok bu yasa kadar niye iliskim olmadı. Karşılıklı bu duyguyu paylaşmadım. 29 yaşinda sağlıklı bir kadın ...Erkekler tarafından beğenilmek ..aşk yaşamamak ..kalbim kurudu...kalbim çok acıyor .Sosyal hayatta da ozguvenim düştü .Erkeklerin yüzüne bakamıyorum yine kalbim kırılacak diye .
Erkek anaları yönlendirir çoğu özellikle en son görustugum kişi en çok acıttı .O da çok yakın davrandı .Tüm aileler olacak gözüyle bakıyordu. O da hevesliydi. Bir anda bıçak gibi kesildi.O ailede şok oldu. Aileyi bende tanıdığım için kendimi çok kötü hissettim. Bu kez çok yaralandım. Halen kalbim acır. Artık evlenmekten çok bu yasa kadar niye iliskim olmadı. Karşılıklı bu duyguyu paylaşmadım. 29 yaşinda sağlıklı bir kadın ...Erkekler tarafından beğenilmek ..aşk yaşamamak ..kalbim kurudu...kalbim çok acıyor .Sosyal hayatta da ozguvenim düştü .Erkeklerin yüzüne bakamıyorum yine kalbim kırılacak diye .
Son düzenleme: