Uyku tutmuyor...

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
37
Merhabalar bayanlar,
Bu saatte ben bi turlu uyuyamiyorum uyku tutmuyor. Benimkisi nedensiz. Duzensiz bi uykum var. Acaba sizler bu saatte neden uykusuzsunuz :KK6:

ya seni huzursuz eden, düşündüren veya heyecanlandıran bişi var
ya da uykunu fazlasıyla aldıgın için uyuyamıyorsun.

ben neden uyumadım? benım uyku düzenim bu sekılde
yarasa gibi yasıyoruz genelde biz.

Biz kadınlar duyguları daha ağır şekilde yaşıyoruz. Gece saatleri, sabahın ilk ışıkları da duyguların en fazla kendini gösterdiği zaman. Kafana taktığın bir şey varsa düşünme. Komik video, vine izle. Keyfini yerine getir. sonra başını yastığa koy ve hayal kur. Ben dağ, tepe düşünüyorum huzurlu gökyüzü felan :) Sende ne işe yarar bilmiyorum tabi. Uyku güzel şey vesselam

Uykular terki beden ne yaparsan yap yok olmuyor gelmiyor bir türlü uyku. Geceyi gündüz gündüzü gece yaşıyorum bakalım nereye kadar. Sabahlar olmaz şimdi yahu :110:

Aynen ben de oyle. Bu ara 6yi gormeden uyuyamiyorum resmen. Esim de sabah 9da kalkmis olmak istiyor. Ama o da pek mumkun degil tabi.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor sabah 6 da evden çıkıyor o gidince yatıyorum o eve gelmeden yarım saat önce uyaniyorum bakalım bu hafta evde nasıl olacak

Benim eşimde vardiyalı çalışıyor sabah 6 da evden çıkıyor o gidince yatıyorum o eve gelmeden yarım saat önce uyaniyorum bakalım bu hafta evde nasıl olacak
Benim esim gemi kaptani. Bu ara evde 7/24 evde zaman gecirdigi icin birlikte kalkiyoruz. Ben uyuyunca o da uyanamiyor. Bu defa o erken yatip gec kalkinca butun duzen alt ust oluyor bizde. Sizinkisi yine bi nebze daha iyiymis.

Benim esim gemi kaptani. Bu ara evde 7/24 evde zaman gecirdigi icin birlikte kalkiyoruz. Ben uyuyunca o da uyanamiyor. Bu defa o erken yatip gec kalkinca butun duzen alt ust oluyor bizde. Sizinkisi yine bi nebze daha iyiymis.
Uykuya hasret kaldım eşim yanımda horul horul uyuyor uyumaya çalışıyorum sesten dikkatim dağılıyor afakanlar basıyor bakalım nasıl olacak dua et hayal kur herseyi denedim yok olacak gibi değil

Uykuya hasret kaldım eşim yanımda horul horul uyuyor uyumaya çalışıyorum sesten dikkatim dağılıyor afakanlar basıyor bakalım nasıl olacak dua et hayal kur herseyi denedim yok olacak gibi değil
Ayni durumdayiz demek ki yastigi kafama bastirasim geliyor sesi duymamak icin yoksa ne konsatrasyon ne bi sey. Butun gece kk da takil bakalim :KK14:

Ayni durumdayiz demek ki yastigi kafama bastirasim geliyor sesi duymamak icin yoksa ne konsatrasyon ne bi sey. Butun gece kk da takil bakalim :KK14:
Aynen valla birde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor ondan mı stres yaptım diyorum birde kk da gebelik belirti şu bu derken iyice stres oldum gelecek olan uykuyu da kapı dışarı ediyorum sanırım

Aynen valla birde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor ondan mı stres yaptım diyorum birde kk da gebelik belirti şu bu derken iyice stres oldum gelecek olan uykuyu da kapı dışarı ediyorum sanırım
Allah hayirli zamanda once hayirli sonra saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Buyuk ihtimalle oyledir. Ben de 3 ay once bebegimi kaybettim. Sanirim o paylasimlari okumaktan kaciyor benim de uykular :KK43:

Allah hayirli zamanda once hayirli sonra saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Buyuk ihtimalle oyledir. Ben de 3 ay once bebegimi kaybettim. Sanirim o paylasimlari okumaktan kaciyor benim de uykular :KK43:
Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin bende haziranda boş gebelik yaşadım 3 ay korunduk şimdi de nasip vakti var demekki ister istemez araştırma yapıyoruz stres oluyoruz sonuc uykular firar ediyor

Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin bende haziranda boş gebelik yaşadım 3 ay korunduk şimdi de nasip vakti var demekki ister istemez araştırma yapıyoruz stres oluyoruz sonuc uykular firar ediyor
Amin. Rabbim kimseye yasatmasin. Sana da cok gecmis olsun. İyi dusun ki iyi olsun. Ben elimden geldigince oyle yapmaya calisiyorum. Umarim her sey cok guzel olucak hepimiz icin...

Back
X