Uyku uyutmayan gaz sancısı :(

makdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
360
266
103
Arkadaşlar merhaba aranızda benim gibi gaz sancısı çeken varmı merak ediyorum akşamları neredeyse sadece meyve yiyiyorum oda saat 8 gibi en son ondan sonrada bişey yiyip içmiyorum açıkcası ama son bi haftadıe geceleri geçmiyo resmen karnım acıyor midem taş gbi şişiyor benzer durumda olan varmi :KK43:

kuru incir yemeği denediniz mi hiç ?
oda gaz sancısı çekenlere iyi geliyomuş öle duymuştum ?
belki faydası olur sizede ?

kuru incir yemeği denediniz mi hiç ?
oda gaz sancısı çekenlere iyi geliyomuş öle duymuştum ?
belki faydası olur sizede ?
Denemedim açıkcası ama teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim günde kaç tane yemeliyim acaba cok şekerli olduğu için tüketmiyodum acıkcası

rica ederim.
3-4 tane yiyin
ama çok şekerli diyosanız bi - iki tane ile başlayın zararı olmaz hem çok da süt yapıyo doğum sonrada ihtiyacın olur dene isterim.:KK200:

1 çay kaşığı karbonatı yarım çay bardağı su ile karıştırıp içersen hiç bişey kalmaz tatlım ben öyle rahatlıyorum

gaz sancısından 2 defa acile bile gittim. her zaman olmuyor merak etme. aysklarını üşütmemeye dikkat et sıcak su torbası bile kullanabilirsin ayakların için. birde rezene çayını fazla abartmadan içmeni öneririm. hamileliğin ilk donemleri daha zor hep böyle olmuyor merak etme

Çörek otu da işe yarıyor bir çay kaşığı yiyebilirsin biraz acı geliyor ama işe yarıyor

gaz sancısından 2 defa acile bile gittim. her zaman olmuyor merak etme. aysklarını üşütmemeye dikkat et sıcak su torbası bile kullanabilirsin ayakların için. birde rezene çayını fazla abartmadan içmeni öneririm. hamileliğin ilk donemleri daha zor hep böyle olmuyor merak etme
Rezene aklıma geldi ama hepten uyku hali yapar diye içmediim cünkü progestan alıyorum ve sersem gibiyim bütün gün hepten kafam kalkmaz diye içmiyodum :(

akşam yemeğinden sonra gazım olduğunda içiyorum ben gerçekten faydasını gördüm. bende uyku yapmıyor ama akşam içince uyursun işte ne güzel:)

evet hamileyim. aslında hamilelikte bitki çayları ve normal çay çok fazla tüketilmemeli. ama gunde 1 bardak içmende bir sakınca yok.

Arkadaşlar merhaba aranızda benim gibi gaz sancısı çeken varmı merak ediyorum akşamları neredeyse sadece meyve yiyiyorum oda saat 8 gibi en son ondan sonrada bişey yiyip içmiyorum açıkcası ama son bi haftadıe geceleri geçmiyo resmen karnım acıyor midem taş gbi şişiyor benzer durumda olan varmi :KK43:

yemeklerinize azıcık kimyon atın. iyi geldiğini duymuştum. meyveyi de öğlen sabah tüketin. akşam 8de olsa gaz yapabiliyor. ben akşamları hiç yemem. aynı sorun bende de çıkıyor yoksa.

Benim sirtima vuruyo ağrısı uykudan kalkyrm aglicak derecede ara sıra sanırım ustumu felan actgmda oluyo

Back
X