Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar 3aylık bir oğlum var.sabahları sekerleme şeklinde 1 saat yarım saat felan canı istedikçe uyuyor aksam 19:30 da yatıyor eğer uyandırmazsam bazen 2:30 da kalkıp beslenıyor bazen kalkmıyor 5:00 de kalkıyor. Doktor gece yedirmemi söyledi bikaç gündür 19:30 da uyuyor 24:00 de uykusunda yediriyorum sabah 4:30 dauyanıyor tekrar yiyor sonrada uyumuyor. Bazı yerlerde gece yedirmenin alışkanlık yaPacağını istemedikçe yedirilmemesi gerektiğini okuyorum ne yapsam bilemedim benimle aynı durumda olan varmıı?
Merhaba, bence bebeğinizin kilo durumuna göre bir karar vermek gerekiyor. Belki doktorunuz kilosunu yeterli görmediği için gece beslenmelerini tavsiye etmiştir.
Merhaba, bence bebeğinizin kilo durumuna göre bir karar vermek gerekiyor. Belki doktorunuz kilosunu yeterli görmediği için gece beslenmelerini tavsiye etmiştir.
Kilosu çok iyi dedi ama okadar aç kalmak için daha çok küçük dedi
Ban yemeyi sizden öğrenecek değiliz !!!
Kayıtlı Üye
Cnm bebeklerin kan şekeri çok çabuk düşer bu yüzden iki saattir bir beslemek gerekiyor biraz büyüdükçe 3 saatte bir 4 saatte bir olarak devam edilir. Bebeğin 3 aylık 3 saatte bir beslemen gerekiyor uyusada muhakkak uyandır özellikle bebekler uykudayken daha fazla enerji tüketirler. Bu da kan şekerinin düşmesine neden olur.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar 3aylık bir oğlum var.sabahları sekerleme şeklinde 1 saat yarım saat felan canı istedikçe uyuyor aksam 19:30 da yatıyor eğer uyandırmazsam bazen 2:30 da kalkıp beslenıyor bazen kalkmıyor 5:00 de kalkıyor. Doktor gece yedirmemi söyledi bikaç gündür 19:30 da uyuyor 24:00 de uykusunda yediriyorum sabah 4:30 dauyanıyor tekrar yiyor sonrada uyumuyor. Bazı yerlerde gece yedirmenin alışkanlık yaPacağını istemedikçe yedirilmemesi gerektiğini okuyorum ne yapsam bilemedim benimle aynı durumda olan varmıı?
Yok canım ya uyut gitsin kuzucuğu acıksa zaten uyanır sonra bebek dört buçuktan sonra uykusu iyice kaçar hem senin hem de kendisini yorar o doktorlar bebekken anaları gece yarışı uyandırıp yedirmis mı acaba avrupa da amerika da sırf bebek kaliteli bir uyku uyusun diye gece uyanan bebeği aç karnına geri bile uyutup gece yememeye alıştırıyorlar noldu doktorlara avrupa özentileri geçti mı acaba senin bebeğin zaten kendi düzenini tutturur acıkırsa verirsin acıkmaz sa uyandır ma aç kalmaz uykusunu alır uyanınca emer
avrupa da amerika da sırf bebek kaliteli bir uyku uyusun diye gece uyanan bebeği aç karnına geri bile uyutup gece yememeye alıştırıyorlar noldu doktorlara avrupa özentileri geçti mı acaba senin bebeğin zaten kendi düzenini tutturur acıkırsa verirsin acıkmaz sa uyandır ma aç kalmaz uykusunu alır uyanınca emer
Bu uygulama doğru mu gerçekten? Ilk defa duyuyorum ve benim Çocuğum da gece uyuyanlardan olduğu için çok sevindim şu an. Ne yapsam da emziremiyorum gece fosur fosur uyuyor çünkü.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bu uygulama doğru mu gerçekten? Ilk defa duyuyorum ve benim Çocuğum da gece uyuyanlardan olduğu için çok sevindim şu an. Ne yapsam da emziremiyorum gece fosur fosur uyuyor çünkü.
Hatta amerikan ordusunda albay olan bir kadının yaptığı bir uygulama eşi anlatmıştı kadın amerikalı eşi türk eşimin arkadaşı benim yurt dışında çok kuzenim var canım aynen böyle yapıyorlar gerçi onlar biraz bencil milletler bir kere teyzem anlatmıştı metroda anne elma yiyormuş çocuğu da bana da ver diyormuş anne hayır sen yedin bu benim diyormuş biz olsak o meyveyi de evlâmıza yediririz hiç bilemedin bölüşürüz
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Hatta amerikan ordusunda albay olan bir kadının yaptığı bir uygulama eşi anlatmıştı kadın amerikalı eşi türk eşimin arkadaşı benim yurt dışında çok kuzenim var canım aynen böyle yapıyorlar gerçi onlar biraz bencil milletler bir kere teyzem anlatmıştı metroda anne elma yiyormuş çocuğu da bana da ver diyormuş anne hayır sen yedin bu benim diyormuş biz olsak o meyveyi de evlâmıza yediririz hiç bilemedin bölüşürüz
Bu dedigini bir cizgi dizide gordum misafir geliyor pasta getiriyor cocuklar tatmak istiyor anne hayır bu bizim pastamiz diyor biz olsak aman yavrularimiz yesin deriz bencil bir millet gercekten