Bebek İkinci El uykucu kuzu arıyorum

O farkli sesler cikaran uyku kuzucugunu ben 2-3 ayliktan beri kullaniyorum; kizim neredeyse 1.5 yasina gelecek. Ozellikle uykuya direndigi gunlerde ya da etrafta cok gurultu oldugunda vb benim cok isime yariyor, yaradi... Biz hep yagmur sesini kullandik.. Her bebek farkli tabi ama paylaşmak istedim, bence guzel bir urun :)

Bizde de var benim de cok isime yaradi oglumun kolik sandigim donemlerinde kullandim nerdeyse 3 4 ay onla uyuttum izellikle yagmur sesi vevanne kalp atis sesinde benim de cok isime yaradi tam bi uyku arkadasi artik oglumu yayaginda kendi kendine uyumaya alistirdigim icin kullanmiorum bi bakim sorunsu calisiodu pili bitio gibiydi degistireyim kontrol edeyim satisa koyabilirim ne kadara kadar dusunuyosunuz fiyati ben gitti gidiyordan 65 tl ye almistim kucuk boy bu arada gittigim her yere rahatlikla tasimistim ozellikle cirt cirti sayesinde surekli pusetimizin koluna asioduk disarda

Elinde olan arkadaşlardan fiyatlarınıda yazmalarını rica ediyorum.sıfırını alabilecek durumum yok ona göre uygun bi fiyat verirseniz sevinirim.oğlum sürekli ağlıyor uykucu kuzunun çok işe yaradığını duymuştum o yüzden istiyorum

Arkadasim benim bi kontrol etmem lazim pilini degistirip pil zayiflamusti en son cikarip yikamistim bakinca msj aticam sana

Ben de almak isterim.konuyu acan arkadas kararini verdikten sonra...gecen bir arkadas buyuk boyu 30tlye sattı. Ilk brn sordum ama cevabi gormedigim için alamadim...

Ben de almak isterim.konuyu acan arkadas kararini verdikten sonra...gecen bir arkadas buyuk boyu 30tlye sattı. Ilk brn sordum ama cevabi gormedigim için alamadim...

İstiyorsan alabilirsin eşimle görüştüm çok sıkışık olduğunu söyledi ben şimdilik alamıyorumsize hayırlı olsun şimdiden

piyasada 40 tl ama bi arkadaş yardım amaçlı diye sattı 25 e aldım. eger elinde varsa sizin içöin sorabilirim bizimki hem ninni soyluyor hem masal okuyor
birlik oyuncaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…