Bebek İkinci El uykucu kuzu arıyorum

Kizlar konu biraz eski ama elinde hala b-cloud uykucu kuzucuk olup da satmak isteyen var mi acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar konu biraz eski ama elinde hala b-cloud uykucu kuzucuk olup da satmak isteyen var mi acaba

Canim bizde var cloud - b ama zurafa modeli bende cok memnun kaldim ama buyuk oglum sesini duyunca anneeeee benim ooooooooo diye kosarak kucugun yanina girdigi icin acamiyorum sesini.ben kuzu aldim ama onun tuyleri cok fazla coxugin eline veremiyordum korkudan agzina onlardan girecek diye cunku elinle cekince geliyo.zurafa daha tuysuzdu onunla degistirdim.onunda yelesi var ama kestim agIna girmesin diye cok pimpirikliyim bu konuda bir tanidigim buyuzden ameliyat olmus kucukken (bu arada galiba zurafa belki baska bir hayvanda olabilir:))

Canim bizde var cloud - b ama zurafa modeli bende cok memnun kaldim ama buyuk oglum sesini duyunca anneeeee benim ooooooooo diye kosarak kucugun yanina girdigi icin acamiyorum sesini.ben kuzu aldim ama onun tuyleri cok fazla coxugin eline veremiyordum korkudan agzina onlardan girecek diye cunku elinle cekince geliyo.zurafa daha tuysuzdu onunla degistirdim.onunda yelesi var ama kestim agIna girmesin diye cok pimpirikliyim bu konuda bir tanidigim buyuzden ameliyat olmus kucukken (bu arada galiba zurafa belki baska bir hayvanda olabilir:))

Eklentiler

• $Screenshot_2014-08-07-22-33-59.webp
    $Screenshot_2014-08-07-22-33-59.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $Screenshot_2014-08-07-22-34-15.webp
    $Screenshot_2014-08-07-22-34-15.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $Screenshot_2014-08-07-22-34-31.webp
    $Screenshot_2014-08-07-22-34-31.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 62
Sesleri nasil peki bunun
Kuzucuk gibi mi
Urkutucu olsun istemiyorum acikcasi
Bir de fiyat olarak ne dusunuyorsun

Sesleri nasil peki bunun
Kuzucuk gibi mi
Urkutucu olsun istemiyorum acikcasi
Bir de fiyat olarak ne dusunuyorsun

Canim hic urkutucu degul kuzucuk o acidan benide urkutuyodu kalo sesiyle yunus sesi cok fena:) bunda yagmur sesi var safari sesi doga sesi falan var cok daha yumusak muzikleri canim 80 e aldim 45 e verecegim

Bende kızım ıcın ıstıyorum resım ve fıyat beliırtırsenız cok cok sevınırım uykuya dalamıyor cok sıkıntıdayız

Bende kızım ıcın ıstıyorum resım ve fıyat beliırtırsenız cok cok sevınırım uykuya dalamıyor cok sıkıntıdayız

Cnm resmi yukarda ekledim zaten 45 tl ben cok faydasını gördüm gercekten ama dediğim gibi buyuk sipam rahat birakmiyor

Nerde oturuyorsunuz acaba

Sultan hanim sizinle irtibata gecebilir miyiz acaba
Bana kucuk boy lazim cunku
Nerede oturuyorsunuz
Istanbulsa elden alabilme imkani da olur
Resim de rica edebilir miyim

Son düzenleme:
Back
X