Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaptiginiz intahara tesebbus mune abla arada geliyo valla
Ama yani ne bi emoji neyin koyar insan
Düz okuyunca çok ciddi gördüm bende dedim ayıpla ne alaka ama işte münakaşa etmek istemedim
Sonra disiplin kuruluna gönderiliyorum![]()
İnancın var mı bilmiyorum ama ehli sünnet bi hoca cevap vermişti buna.. uykudayken ruh gezinirmiş belki öyle bi topluluğun içine girmiştir ve kına yakmıştır orda korkulcak bi şey yok normal böyle şeyler demişti.. o yüzden takmayın derim..Mrb arkadaşlar...
Erkek arkadasimin sol elinde gece uyurken kınaya benzer bişey olmuş..
Pas gibide kina gibide yer yer böyle..
Annesine sormuş eskiden banada oldu kafana takma demiş. Netten baktık saçma sapan seyler yaziyorbasina gelen varmi ?
Kim ney ben bişey bilmiyorum görmedimBu yaptiginiz intahara tesebbus mune abla arada geliyo valla![]()
İnancim olmaz mi var cok şükür elhamdürillah.. Ama sadece böyle bişeye ihtimal vermek istemiyorum korkuyorumİnancın var mı bilmiyorum ama ehli sünnet bi hoca cevap vermişti buna.. uykudayken ruh gezinirmiş belki öyle bi topluluğun içine girmiştir ve kına yakmıştır orda korkulcak bi şey yok normal böyle şeyler demişti.. o yüzden takmayın derim..
Cidden hic korkulacak bi sey değilmişİnancın var mı bilmiyorum ama ehli sünnet bi hoca cevap vermişti buna.. uykudayken ruh gezinirmiş belki öyle bi topluluğun içine girmiştir ve kına yakmıştır orda korkulcak bi şey yok normal böyle şeyler demişti.. o yüzden takmayın derim..
İnancın var mı bilmiyorum ama ehli sünnet bi hoca cevap vermişti buna.. uykudayken ruh gezinirmiş belki öyle bi topluluğun içine girmiştir ve kına yakmıştır orda korkulcak bi şey yok normal böyle şeyler demişti.. o yüzden takmayın derim..
Korkucak bi şey yok hepimizinki geziyo sonuçtaİnancim olmaz mi var cok şükür elhamdürillah.. Ama sadece böyle bişeye ihtimal vermek istemiyorum korkuyorum![]()
İnancın var mı bilmiyorum ama ehli sünnet bi hoca cevap vermişti buna.. uykudayken ruh gezinirmiş belki öyle bi topluluğun içine girmiştir ve kına yakmıştır orda korkulcak bi şey yok normal böyle şeyler demişti.. o yüzden takmayın derim..
Ya Allahaşkına metafizik diye bi şey var.. bu işin alimi konuşuyo mısırda bilmem nerelerde eğitim almış bi dünya kitap yutmuş sen ne diyosun ya.. sana kalmış ister inan ister inanma bu gerçeği değiştirmez.. senin bu cahil laflarına asıl benya Allahaşkına bu nedir?çok şükür ben de inançlıyım ama keşke bana da şöyle sürrealist "ehl-i sünnet bir hoca" denk gelse de iki çift laf etsem.
rica ederim inanmayın böyle hurafelere. Ne Kuran-ı Kerim'de ne de peygamberimizin öğretilerinde böyle anlamsız şeylere yer yok.
Kur'an'ın pek çok yerinde geçtiği gibi Allah akıl vermiş kullanalım.
Ya arkadaş ister inan ister inanma bu alay etmek nedir ego tatmini mi??Eee tabi bugun eline yakmis ruh gezinirken
Yarin neresine yakar belli olmaz
Ben de olsam kinali herifle cikmaz ayrilirim
Te allahim ya
Yahu böyle bi şey var sen ister inan ister inanma.. batıl nerden çıktı?? Bilim Her şeyi açıklamaz.. bi adamakıllı araştırın bakalım var mı yok mu?? Gerçi siz bu defa kitapları da yalanlarsınız.. kimse bi şeye zorla inanmak zorunda değil bayılıyosunuz işinizr gelmeyen bi şey gördüğünüzde hurrraa hücum etmeye.. bi de alaycı tavırlarla.. hayır ne geçiyo elinize anlamıyorum kiBittercoffee Bari bilimsel aciklamasi olan olaylar icin ehli sunnet hoca soyle soyle dediydi tarzi seyler soylemeyin.
"Inanciniz var mi bilmem ama" diye de ekliyorsunuz. Bu tarz batil seylere inanmayinca inancsiz mi oluyor insanlar?
Eee tabi bugun eline yakmis ruh gezinirken
Yarin neresine yakar belli olmaz
Ben de olsam kinali herifle cikmaz ayrilirim
Te allahim ya
Bak asagida ulvi beyefendinin videosu var izleyek de komik ruhlar olak jewAh ne şakacı ruhlar...Ben de ruh olsam kesin böyle bir şey olurdum. O kadar ruh olmuşuz, milletin evine girip istediğini yapma imkanı var, ne diye uslu efendi duralım di mi?Eşek şakalarının, muzırlığın dibine vururdum valla![]()