Uykularım hep firari :(

Fayza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
33
24
3
Arkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari :KK43:

Arkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari :KK43:

arkadaşım sen bariz bir travma yaşıyorsun. evladın küçüğü büyüğü elbet olmaz. senin çektiğin acıyı insanların anlamasını beklemekten ziyade bence sen ruh halini düzeltip kendini rahatlatmak için bir psikoloğa danış derim.

arkadaşım sen bariz bir travma yaşıyorsun. evladın küçüğü büyüğü elbet olmaz. senin çektiğin acıyı insanların anlamasını beklemekten ziyade bence sen ruh halini düzeltip kendini rahatlatmak için bir psikoloğa danış derim.
Benim
bana moral vereceği yerde moralimi bozuyor neler yaşadım hastanede kendisi de gördü normal doğum yaptirdilar suni sanci vererek benim lohusaligim 1 hafta sürermis geçermiş abartiyomusum benim ne çektiğimi en iyi rabbim bilir Allah bilsin

Ya görüşmesen keşke. Çok iç içe oturuyorsan, görmemek mümkün değilse de, kendini ona açma. İnsana destek olacağına , iyice hasta ederler. Cahil işte.

Evde kalmasan pek, dışarıya çık, halden anlayan dostlarla vakit geçir. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.

Benim

bana moral vereceği yerde moralimi bozuyor neler yaşadım hastanede kendisi de gördü normal doğum yaptirdilar suni sanci vererek benim lohusaligim 1 hafta sürermis geçermiş abartiyomusum benim ne çektiğimi en iyi rabbim bilir Allah bilsin
Aynı şeyleri bende yaşadım canım. İkiz bebeklerimi kaybettim 5 ay oldu. Hala içim acıyo. Keşke yaşasalardı. Benimde kv laf soktu eş olacak adam beni suçladı neler yaşadım. Çok zor ve hâlâ atlatamadım

Daha cok yeni acin taze... Zamanla unutacaksin hatta bir evladin oldugunda cok cok mutlu olacaksin.
Bence acini kucuk gordugunden degil, sen iyice kafanda buyutme cabuk atlat diye "ne var bunda" gibisinden konusuyor kv. Kotulugunu istemiyordur emin ol, Allah cok cok sabir versin.

Allaha havale et... Ben babamı kaybettiğimde banada bebekken babasını kaybedenleri söylüyordu herkes. Onları düşünüp şükür et diye. Mümkün mü bu Allah aşkına. O mantıkla bakarsan o zaman annesi babasını uzun yıllar görenlerin hiç ağlamaya hakkı yok. İnsanlar kötü niyetli değiller ama teselli vereceğim derken saçmalıyorlar bazen. Bebeklerin içinde üzüldüm. Allah sabır versin.

Benim

hala suçluyorsun ama tatlım bunun bir sonu yok. sen kendini değiştir kimsenin ağzı torba değil ki büzesin. seni anlamasını bekleme belli ki edepsiz biri. sen onunla konuştukça seni anlamasını bekledikçe inadına yapacak hadsiz.
sen bence bi yardım al derim yine.

bunları söyleyenler sana kendilerince teselli vermeye calısıyolardır evlatlarını kaybetmiş anneye başka ne söylenir ki
evet çok acı dediklerinde daha çok üzülürsün emin ol o yüzden kimseye kızma kırılma

Başınız sağ olsun.
Bir ay olmuş, henüz çok ama çok taze acınız...
Uykularınız ciddi bozulduysa, uzman desteği almaktan çekinmeyin.

Mümkün olduğunca kv ile görüşmeyin bu süre zarfında, canınızı sıkacak insanlardan uzak tutun kendinizi.

Sabırla atlatacaksınız bu dönemleri, ne yapalım, emir Allah'ın.
Acınız daim bu şiddette kalmayacak, kucağınız başka mutluluklarla dolacak...
İleriye bakmaya çalışın lütfen...

Aynı şeyleri bende yaşadım canım. İkiz bebeklerimi kaybettim 5 ay oldu. Hala içim acıyo. Keşke yaşasalardı. Benimde kv laf soktu eş olacak adam beni suçladı neler yaşadım. Çok zor ve hâlâ atlatamadım
Sizinde başınız sağolsun

başınız sağolsun. bu kayınvalidelerin hiç mi biri normal olmaz ya. herkesin derdi kendine büyük, herkesin lohusalığı ayrı. ona ne oluyor? istersen 40 gün yas tutarsın istersen 40 ay.

sen kulaklarını tıka. mümkün olduğu kadar görüşme.

seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.bol bol ya sabur ( sabır değil) cekeni öneririm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.insanların dedikleri aslında doğru.bize düşün bol bol şükretmek

Başınız sağ olsun.
Bir ay olmuş, henüz çok ama çok taze acınız...
Uykularınız ciddi bozulduysa, uzman desteği almaktan çekinmeyin.

Mümkün olduğunca kv ile görüşmeyin bu süre zarfında, canınızı sıkacak insanlardan uzak tutun kendinizi.

Sabırla atlatacaksınız bu dönemleri, ne yapalım, emir Allah'ın.
Acınız daim bu şiddette kalmayacak, kucağınız başka mutluluklarla dolacak...
İleriye bakmaya çalışın lütfen...
başınız sağolsun. bu kayınvalidelerin hiç mi biri normal olmaz ya. herkesin derdi kendine büyük, herkesin lohusalığı ayrı. ona ne oluyor? istersen 40 gün yas tutarsın istersen 40 ay.

görünmemek mümkünmü eş var devre de o da neye aliniyosan kiziyosun yüzüne söyle diyo bana söyleme diyor bende eşimin yanında dedim kızdığım şeyleri ben öyle demedim diyip çıkıyor işin içinden Allaha havale ediyorum

ah keşke görüsmemek mümkün değil

Kulaklarınızı kötü sözlere tıkın.
Allah yardımcınız olsun, olmadı bir destek alın doktordan
Belki anlayan bir insanla konuşmanız destek almanız kısa sürede atlatmanızı sağlayacaktır

Başın sağ olsun geçmiş olsun.Herkesin düşüncelerini söyleme şekli farklıdır.Kayınvaliden kendince sana teselli verirken,yanlış üslup kullanıyordur.
Herşey Allah tan.Zor bir süreç yaşamışsın.Evlatlarına üzülmen normal.Ama kayınvalidenin laflarını kafana takıp kendini üzmen,uykularının bölünesi kadar sorun etmen normal değil.

Başın sağ olsun geçmiş olsun.Herkesin düşüncelerini söyleme şekli farklıdır.Kayınvaliden kendince sana teselli verirken,yanlış üslup kullanıyordur.
Herşey Allah tan.Zor bir süreç yaşamışsın.Evlatlarına üzülmen normal.Ama kayınvalidenin laflarını kafana takıp kendini üzmen,uykularının bölünesi kadar sorun etmen normal değil.
Alindiğim nokta eltim ay şuram buram agriyo dediğinde vah yavrum ah canım benim doğumdan hemen sonra toparlanmami beklemesi ne kadar doğru ruhen değil fiziken hemen normal hayatima dönmeli bekliyor lohusaliğim çıkmadan inanın şimdi ben böyle dedim kıskanıyor sanarsiniz 3 günlük dünya kimi ne için kiskaniyim aldığımız nefes bile bizim değilken zoruma giden bu, benim acimi ruhen bedenen hafife alması

Back
X