- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
Acik acik sorun kocaniza .Cok uzuldum bunlari gorunce bugune kadar ne yaptiysan yaptin ama bundan sonra yapma.Kalbim cok kirildi.Sen yapmaya devam edersen ben de senin istemedigin seyleri yaparim diyin.Benim nisanlimda facede sex hikayaleri yazip aratmisti gorunce aldim karsima konustum.Bir gun de mini etekle gittim yanina .Anlasin karsidindaki istemedigi bir seyi yapinca neler hissediliyor diyeÇözemedim günlerdir dinlediğim kişi çıkmıyor tanimadiklar çıkıyor.
Eğer altından bisey çıkmazsa rezil olcam
1- tek tek harf yazınca eşinin takip ettiği liseyeye uygun seyler çıkar. Sık baktıklarına bakmak için harf yazmadan çıkanlara bakman lazım
2- keşfet bölümünde çıkanlar eşinin değil eşimin arkadaşlarının takip ettiği yada beğendiği seyler. Benim keşfetimde o kadar saçma seyler çıkıyor ki hiç biri de benim dönüp bakmadığım seyler. Bola kavga çıkartmayın
Acik acik sorun kocaniza .Cok uzuldum bunlari gorunce bugune kadar ne yaptiysan yaptin ama bundan sonra yapma.Kalbim cok kirildi.Sen yapmaya devam edersen ben de senin istemedigin seyleri yaparim diyin.Benim nisanlimda facede sex hikayaleri yazip aratmisti gorunce aldim karsima konustum.Bir gun de mini etekle gittim yanina .Anlasin karsidindaki istemedigi bir seyi yapinca neler hissediliyor diye
Genelde evdedir. Ama müşterilerinden haz etmem onlarda böyle tipler olabilir.eşinin arkadaşlarında bi sorun olmasın, eşininde aklını çeliyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?