Doğuma Hazırlık uykuseti önerileriniz neler?alırken nelere dıkkatedılmelı?70*130ebatını nerdenbulurum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcusb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
266
2
96
İzmir
hanımlar ılk bebıs oldugu ıcın tecrubesızım karyolasının yatagı 70*130 ebatında bu ebata uygun kalıtelı fıyatta da cok yuksek olmayan uyku seti arıyorum. netten siparişe de açıgım. bıldıgınız güzel ürünler varmı?? izmirde yasıyorum izmirden de alabılecegım yerler varsa paylaşırsanız sevınırım.ayrıca uyku seti alırken nelere dıkkat etmelıyım??? bebeğime zarar verıcı bısey almak ıstemıyorum. ayrıca dogumum mart ayında uyku seti mi almalı nevresım takımı mı???

ınternette funna baby var. Oranın ürünlerini kemeraltındaki barış bebe'de satılıyor. Birde Bayraklıda Altınyolda hello baby açıldı orasıda satıyor olmalı. uyku setleri 150-200 arasında değişiyor. Hisarönünde Yorgancıoğlu bebe var. Onunda ürünlerine internetten bakabilirsiniz. Fiyatları 150-350 arasında değişiyor. Ayrıca Kemeraltındaki Mina Bebe'ye de bakın. ıstikbal, bellona gibi ürünlerinde uyku setleri var onlarada göz gezdirin. Alternatif çok....

Bence uyku setini alın derim. Çünkü karyola kenarlarına koruması oluyor. Birde aynı ürünün pike setini alırsınız. Değiştirmelik nevresim takımı da alabilirsiniz.

Aldığınız ürünün 100% pamuklu olmasına dikkat edin.

funny babynın urunlerı cok guzel ancak ebatları buyuk ve standar ebalardaymıs bıldıgım kadarıyla :((
pamuklu urun cekmez degılmı?? bırdaha alamam uyku setı mı nevresım takımı mı hala karar veremedım??? aacıkcası marttaa dogum var 2ay sonra bıdaha alamam sanırım. oyuzden yazında pişmesın bebişim.

Son düzenleme:
uyku setleri ne kadar pahalı nerdeyse bir park yatak fiyatına acaba yorgan ve nevresim takımı almak daha mı iyi olur?

:)) netten bakındım bıraz begendıklerım var ama buyuk esım alalım kestırırız gerekırse dıyor ama ozamanda ınsanın ıcıne sinmıyor ya kestırınce sekıllı yada desenlı kısımları da kesılırse nolcak? bebegımın odasının lambası perdesı cervesı winnie the pooh lu ona uygun uyku seti nevresım takımı da buyuk napsak sizce?alıp kestirsekmı??bıde alsak alsak n alsak? 2 3 ay sonra izmir sıcagında uyku setinde pişmesın bıde bebişim ??

canım bence uyku seti al..yanıda birde pike takımı..ben bi pike takımı aldım 50 tl gayet güzel yaz aylarında uyku seti yorganında yatıraamzsın tabiki..ama uyku setinin korumalıkları da gerekli bebek için..

yorgancıoğlundan aldım ben 125 tr normalde internette de satışı var hatta beim aldığım 165 tl fiyatı eğer böyle ceyiz ve bebek eşyaları satan yerler varsa ordan da bakabilirsin
ha bu arada ebatları standart onların galiba benim beşiğim 60 125 büyük geldi senin ki gibi 70 130 olsaydı tam gelirdi.
antibakteriyel ve pamuklu olmasına dikkat et

teşekkurler hanımlar bende buyuzden istedıgım gıbı bulamadım zaten ebatları buyuk hep begendıklerımın. sonucta ucuzda bısey degıl hanı 2ay sonra bıdaha alamamkı zaten yeterınce sıkıstık malum hazırlıklar vs:))

ben linens'ten 70*130 luk aldım. yeni sezondan 190 liraya bir tane, bir de geçen sezondan kalma 80 liraya aldım. ikisinin de modeli aynı desenleri farklı. fiyat farkı çok ama yeni sezondaki modeller de çok harikaydı. eşim duyunca şok oldu birazcık. aynı model ama iki katından fazla fiyat:1shok:
uygun bişeyler istiyorsan da linensin sezon sonu bebe ürünlerine mutlaka bak

ben linens'ten 70*130 luk aldım. yeni sezondan 190 liraya bir tane, bir de geçen sezondan kalma 80 liraya aldım. ikisinin de modeli aynı desenleri farklı. fiyat farkı çok ama yeni sezondaki modeller de çok harikaydı. eşim duyunca şok oldu birazcık. aynı model ama iki katından fazla fiyat:1shok:
uygun bişeyler istiyorsan da linensin sezon sonu bebe ürünlerine mutlaka bak

cuma gunu eşim izinli çarsıda da lınens var bakmazmıyım hıc doktor kontrolunden sonra mutlaka bakacagım:))) bebegımın odası winnie the poohlu ona uygun arıyorum bırazda ama bulamadım ebatları hep buyuk acaba alsamda kenarlarını katlasam mı???

bu uyku setleri odalarıyla birlikte satılmıyor mu yani yatağını uyku setini, nevresimini felan hep ayrı yerlerden mi almak gerekiyor...

aldıgın yerde varsa tabı ama benım aldıgım yerde ayrı satılıyordu ıstersen sipariş ettirebılıyorsun tabı ama ben kızımın odasıyla uygun olsun dıye winne the poohlu arıyorum ama ebatları buyuk. acaba katlasam kötü olurmu?bebegımı rahatsız edermı??

ben tac ın nevresım ve uyku setını aldım bıraz buyuk geldı katladım hafıf oldugu ıcın kızımı rahtsız etmedı. cok memnunum... odasına da uydu:)) ınternet sıtesınden sıparıss ettım ertesı gun geldı. cok kalıtelı guzel..

yatasin uyku setlerini tavsiye ederim. hem buyukler icin hem bebekler icin.
cok ucuz sayilmaz belki ama kalite yonunden cok iyi. bebeklere ozel, terletmeyen, usutmeyen, kumas olarak her yonden yani super..
bir de; bebegin kiz veya erkek olmasi onemli degil, renk acisindan pembeli ya da mavili almayin. kizlarin da erkeklerin de kullanabilecegi renkerde secin. ilerde kardesi de kullanabilsin.. nacizane tavsiyem

taç ınkını aldıgım ıcın cok mutluyum. kac kere yıkadım hala rengını fılan koruyor, gorunusu de cok hos... fıyatı da uygun hanımllar yatasa gore de daha uygun...

Back
X