uykusuz bebişlerin anneleri fikir ltff

mertimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
12
0
36
İstanbul
herkese merhaba güzel anneler :71:
forumu uzun süredir takip ediyorum bugün üye oldum
ben de haziran annesiyim, dünya tatlısı 6 aylık bir oğlum var çok şükür :emir_bebek::nazar:
bizim sorunumuz uykusuzluk. doğduğundan beri hiç düzenli ve uzun uyuyan bir bebek olmadı zaten,önce gaz problemi falan. şimdi iyi çok şükür ama uykusuzuz hala:53:
çok zor uykuya dalıyor, gece gündüz hep aynı, saat başı uyanıyor en uzun 2 saat uykusu. battaniye,ayak,yastık,meme,emzik sonuç aynı
allahıma çok şükür oğlum sağlıklı :nazar:ve öyle böyle geçecek bu günler şikayet için değil ama işe başlamam lazım ne yapacağım bilemiyorum
benim gibi olanlarınız var mı, düzeldi mi, ne yapmak lazım, bana fikir verir misiniz?:70:
hepinizi çok öpüyorummmm:71:

ben de haziran annesiyim, dünya tatlısı 6 aylık bir oğlum var çok şükür :emir_bebek::nazar:
bizim sorunumuz uykusuzluk. doğduğundan beri hiç düzenli ve uzun uyuyan bir bebek olmadı zaten,önce gaz problemi falan. şimdi iyi çok şükür ama uykusuzuz hala:53:
çok zor uykuya dalıyor, gece gündüz hep aynı, saat başı uyanıyor en uzun 2 saat uykusu. battaniye,ayak,yastık,meme,emzik sonuç aynı
allahıma çok şükür oğlum sağlıklı :nazar:ve öyle böyle geçecek bu günler şikayet için değil ama işe başlamam lazım ne yapacağım bilemiyorum
benim gibi olanlarınız var mı, düzeldi mi, ne yapmak lazım, bana fikir verir misiniz?:70:
merhabalar.öncelikle aramıza hoşgeldinzi oğlun vesen.allah bağışlasın.sana hoşgeldin demek için yazdım,çünkü uyku problemi malesef sizin kadar olmasada hepimizde var.sizinki öncelerde gazdan,şimdide diş semptomlarından dolayı uykusu sorunuz vardır.benim kızım çok şükür uykusu iyi,fakat dişleri çıktıkça uykusunda huzursuzluk yaşıyor ve bölünüyor.geçicek bugünler diye bekliyoruz.allah hepimizin evlatlarınasağlık versindee varsın bizi çok yorsunlar,uykusuz kalalım.:nazar::nazar::nazar:

bizdeseni ve oğlunu öpüyoruz.

çok teşekkür ederimmm:71:
dediğim gibi aynenn ben de öyle düşünüyorum, onlar sağlıklı olsun yeter gerisi boş bir şekilde hallolur tabi:nazar:
sadece işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum, en iyi emerek uyuyor ben gidince nolacak, sanki uyuyamayınca büyüyemeyecek gibi korkuyorum falan falan işte:25:
bir sorunu var da allah korusun atlıyor muyuz diye düşünüyorum:59:

allah hepimizin kuzularını bizlere bağışlasın sağlık iyilik versin hepsine:nazar:

hosgeldin arkadaşım.Alllah bagıslasın tatlı oglusunu :nazar: benmde oglum 6 aylık ve inan anlattıgının aynısıydı 2 haftadır düzeldi.gece 5 e kadar uyumamalar,eşimle battaniyede sabaha kadar salladıgımız,3 gün uykusuz kalmalarım,uyudu sanıp koydugumda cin gibi bana bakması,gündüz 1 saat bile uyumaması hepsi geride kaldı Allaha çok sükür :nazar:doktora da sordugumda kendinden gecicek bir süre sonra demişti 2 hafta önce kendi kendine gündüz düzenli saatlerde uymaya basladı.ben uyku saati oluşturmaya calıstıgımda olmamıştı şimdi kendi belirledigi saatlerde uyuo ve aksam 10 kesin yatıp gece 2 kez uyanıo emio ve tekrar devam.Yani kısacası arkadaşım senin oglusunda aynı bizimki gib kendi saatini belirlemeyi tercih edebilir.Allah kolaylık versin cnm

canımm ağzın bal damlıyor okudukça umut geldi içime:52:
senin adına da çok sevindim bu arada darısı başıma inşallahh:81:
bu hafta ek gıdalara başladı, patates-havuç veriyorum öğlenleri, akşam da muhallebi. çok fazla yediği söylenemez gerçi ben de çok zorlamıyorum
7 gibi biraz yedi bu akşam mesela az önce de emdi memede uyudu koydum bakalım neler olacak? her gece ayrı bir macera wall stres oluyorum akşam üstünden itibaren bu gece nasıl geçecek diye:53:
dua et nolurr:71:
nasıl uykuya dalıyor bu arada?

zasa,rana teşekkür ederim sizden başka kimse bana ne hoşgeldin dedi ne de düşüncelerini yazdı:43:
biz bize kaldık oğluşumla desenize:43:

canımm ağzın bal damlıyor okudukça umut geldi içime:52:
senin adına da çok sevindim bu arada darısı başıma inşallahh:81:
bu hafta ek gıdalara başladı, patates-havuç veriyorum öğlenleri, akşam da muhallebi. çok fazla yediği söylenemez gerçi ben de çok zorlamıyorum
7 gibi biraz yedi bu akşam mesela az önce de emdi memede uyudu koydum bakalım neler olacak? her gece ayrı bir macera wall stres oluyorum akşam üstünden itibaren bu gece nasıl geçecek diye:53:
dua et nolurr:71:
nasıl uykuya dalıyor bu arada?

ahhh canımmm çok ii anlıorum seni bütün gün uyusun die cabalardım inş inş bir an önce düzenini oturturur bebişin.bizim yeni sorunumuz ek besin hiç bişi yemek istemior ısrar edince kusuyor.ne yapjam sasırdım yani arkadaşım bu bebişlrin dertleri bitmez bi uyku o çözülür besin baslar böle büyüjeekler işte :)ben ayagımda sallayarak uyutuyorum o zamanını zaten gecirmio gözlerrini ovusturmaya baslayınca sallıyorum 5 dk sonra dalmış oluyo.inş düzelir tatlım.

ahhh canımmm çok ii anlıorum seni bütün gün uyusun die cabalardım inş inş bir an önce düzenini oturturur bebişin.bizim yeni sorunumuz ek besin hiç bişi yemek istemior ısrar edince kusuyor.ne yapjam sasırdım yani arkadaşım bu bebişlrin dertleri bitmez bi uyku o çözülür besin baslar böle büyüjeekler işte :)ben ayagımda sallayarak uyutuyorum o zamanını zaten gecirmio gözlerrini ovusturmaya baslayınca sallıyorum 5 dk sonra dalmış oluyo.inş düzelir tatlım.

teşekkür ederim canım inşallah
gece uykusuna da mı ayakta geçiyor? sonra mı yatağa alıyorsun?

ben haziran anneleri bölümündeyim zaten diye yazıyorum ki:52:
dediğin ana başlık da özel başlıklara da cevap yazılıyor diye biliyordum ben ama, 30 kişi okumuş kimse önemsememiş , neyse canları sağolsun:58:

teşekkür ederim canım inşallah
gece uykusuna da mı ayakta geçiyor? sonra mı yatağa alıyorsun?

ben haziran anneleri bölümündeyim zaten diye yazıyorum ki:52:
dediğin ana başlık da özel başlıklara da cevap yazılıyor diye biliyordum ben ama, 30 kişi okumuş kimse önemsememiş , neyse canları sağolsun:58:

efet gece uykusuna da ayakta dalıoo sonra yataga alıorum canım

benim de kizim senin oglun gibi ama gittikce duzeliyor sanirim cok sukur.dr da bize zamanla duzene girecek demisti,oyle oluyor yavas yavas.onemli olan dedigin gibi saglikli olmalari.

benim oğlum da 17 haziran doğumlu, bir ara uyku düzeni olmuştu ama kısa süre tabi.
2 hafta önce bir arkadaşım pozitif enerji kolyesi hediye etmişti onu yastığına iliştirdiğimden beri Maşallah uyuyo ve uyanınca ağlamıyor etrafı izliyor:nazar:

Back
X