Uykusuz her gece

burcugncy

boy 161 cm başlangıç 69.6(23.1.19)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
9.391
6.515
398
33
Kizlar merhaba 50 gunluk.bir bebegim var gunduz uykusu cok cok iyi her 2 sattr bir kalkio emiyo kaka yapiyo filan arada uzun uyanik kaliyo etrafa filan bakiyo. Buraya kadar hersey iyi sorun gece 12 den sonra basliyo uyumuyor herseyi denedim banyo masaj filan. Gaz sıkıntimiz cok cok az.nurse harveys kullaniyorum. Milupa gece cayi kullaniyorum 20 cc kadar bide her emzirmeden once 2 cay kasigi kimyon veriyorjm ama cocuk 12 den sonra uyumuyor. Aglamiyor sadece emiyo ve guluo mesela bu gece 1 den 6 ya kadar gozunu kirpmadi cok rahat kakasini yapti gazini cikardi ama uyuamadi gece gunduz karistirio diorum gunduz sesli ortamda yatrdim salonda gece sessiz ama yinede ayni napacam ben

canim , bnm oglumda 50 gunluk. ilk bir ay benimkide gece uyumuyordu ve sadece agliyordu.sabaha kadar agliyodu.en azindan seninki aglamiyo buna da sukret. simdide bazen guzel uyuyo bazen yine uyumuyo ama aglamasi biraz azaldi.bnde nurse harveys kullaniorum simdi baya iyi geldi.bi de dr.browns un gaz yapmayan biberonu var ondan kullaniorum.gece cayini cok verince kabiz oluyo.cok az ver o yuzden.her gece uyumadan once banyo yaptir mutlaka,ben yaptiriorum sonra mama veya meme veriyorum mayisip uyuyo genelde..ama bazen aglama krizine giriyo o zmn da arabaya atlayip sehir turu attiriyoruz malesef.. insallah 3 aylik olduklari zaman uykulari ve aglama olayi duzene girer..tek temennim o

Suan biberon sıkıntim yok sukur cayida 20 cc bile olmuyo kasikla vwriyorum cunku sukur gaz sancimiz yoj ama uykusuzluk cok yorucu oluyo umarim duzelir

Iki cay kasığı kimyon mu veriyorsun Ben mi yanlış anladım acaba Benim oğlum da 57 günlük. Bizde durum tam tersi gece uykusu ilk günlerden beri iyi gündüz uykuları faciaydı. Geceleri hep los ışıkta yatiyoruz altını açarken bile ışığı yakmıyorum. Emmek icin uyandığında onunla cok ilgilenmiyorum (agularina ve gülücüklerine cevap vermemek ve onu öpmemek icin kendimi zor tutsam da dayanıyorum ) :) emdikten sonra uyuyo hemen. Bir kac gündür rezene melisa papatya karışımını kaynatip iki tatlı kasığı veriyorum sabah aksam. Gündüz uykuları da arttı. Rahatı gaz da çıkarıyo. Aksam saatlerinde sende verebilirsin belki ise yarar.

kimyon degil canim kimyon cayi veriyorum. Yada kendime demliyorum sutumden geciyo ama yaklasik bi 10 gundur nurse harveys disinda bisi vermiyorum uykumuz duzene giriyo gibi ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…