Uykusuzluk Sorunu

papatya çayı pahalı diil, poşet çay olduğu için yapması da kolay. Eczaneden almıştık, 3 ila 5 lira arası bişey olmalı fiyatı.

Cevaplardan birinde görünce aklıma geldi, ben de az lavanta yağını fısfıslı şişeye suyla koyup onu az az yatağıma ve yastığıma sıkıyordum bir ara. Huzur veriyordu bana. Belki annende de işe yarar.

Ne kadar hayırlı bir evlatsın sen :46:

Kızlar hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim :1:
Lavanta yağını duymuştum bir kaç yerde de
Hem papatya çayı içirtiyim hemde yatağına lavanta yağı sıkayım bakalım nolcak :)

Kızlar annem 48 yaşında çalışan bir bayan... Sorunu uyuyamamak... Televizyon karşısında çok rahat uyuyor ama kalkıp yerine yattığı zaman ne yaparsa yapsın bir türlü uykuya geçemiyor. Sabaha kadar uyanık kaldığı günler var.. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Rahat uyumak için yaptığınız şeyler var mı? Bitki çayları vs.vs.vs

Ya da bu uyku sorununa çözüm bulmak için hangi doktora gidilmeli...

Cevaplarsanız gerçekten minnettar olurum...

Aynı sorun bende de var cnm kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşş :1: son 1 senedir doğum yaptığımdan bu yana hiç uyuyamaz oldum bende tv karşımda yada leptop kucağımda sabaha karşı uyukluyorum hep eşim işe giderken tv'yi ve leptop'u kapatır geçekten çok kötü bir sorun bu uyku düzensizliği bütün hayatımı etkilemeye başladı :26:

Son düzenleme:
canım bende yaklaşık 20 gündür dr un yazdığı bi ilaçla uyuyabiliyorum. 1 gün içmedim kesin uyurum ben dedim çünkü aşırı uykucuyumdur normalde. ama uyuyamadım. tam iyileşmedim sanırım. psik. gittim tamam psikolojik benim ki. denemelere devam edin inşallah geçer. ama geçmezse psk. gidin mutlaka çok yorucu bişi gerçekten

Back
X