Hayir böyle değildi. Adam beni sinir edip üstüme gülüyor. Yiyip icip yatiyor. Kendince iş konusuna üzülebilir ama biraz saygi. O calisinca ben erkenden yatiyorumki cocuklarda uyusun uyku saatini geldigin8 bilsinler.
Normalde sevecen sıkmayan yasaklamayan eli bol bir insan. Ama calismadiginda evde oldugunda cok kavga ediyoruz. Aglamaktan gözlerim kizardi
Ama erkeğe gitme dersen inadına gider gıcık bir durum ama o seni sindirmeden sen onu sindirmesini bilceksin yani hic aman dur gitme falan demiyceksin tersini yaparlarinadına yapmış sen uyuma diyerek bildiğin ne kadar ayıp üzüldüm sana anlayıssız herif çocukları tek mi yapmıssında koşa koşakahveye gidiyor yasakla gitmesin senin ki de can
sıkıyorsa gitsin başlarım onun tersine ben evde iki çocuk bakıcam o kahveye gidicek o saatten sonra anca anasının evine giderAma erkeğe gitme dersen inadına gider gıcık bir durum ama o seni sindirmeden sen onu sindirmesini bilceksin yani hic aman dur gitme falan demiyceksin tersini yaparlar
Arads bi dovmek lazim bunları belki şiddetten hoşlaniyorlardir mesela bnmki tam bir manysksıkıyorsa gitsin başlarım onun tersine ben evde iki çocuk bakıcam o kahveye gidicek o saatten sonra anca anasının evine gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?