Aslında beslenme gibi de değil,memeyi emzik niyetine kullanıyor,vermediğimde ağlamaktan katılıyor..sinirlerim bozuldugece beslenmesini şimdiye kadar kesmeniz gerekiyordu ,uyku eğitimi için geç olsa da imkansız değil ama süre olarak biraz uzun olabilir ,Eren Kaya nin uyku eğitimi ile ilgili yazdığı bloglara göz atın çok yardımcı olur Facebookta da bybo diye grupları var oraya da bakabilirsiniz
Hem gece beslenmesini hem uyku eğitimine aynı anda başlamayin birini halledin tamamen düzen olduktan sonra diğerine geçersiniz
Aslında beslenme gibi de değil,memeyi emzik niyetine kullanıyor,vermediğimde ağlamaktan katılıyor..sinirlerim bozuldu
Meme sevmek kiOğlunuz mu var :) genelde erkek çocuklarında duyuyorum bu memeye düşkünlük olayını :) benim oğlumda öyle 23 aylıkken emzirme işi bitti ama şu an 3 yaşında ve stresli olduğu zaman meme severek sakinlesiyor bende bunu biraktirmaya çalışıyorum :)
Bahsettiğiniz kişiden (insta uyku danışmanından) Danışmanlık aldım ve malesef foss..İlle de ağlatarak verilmez uyku eğitimi.
İnstagramda bununla ilgili eğitim veren kişiler var. Profesyonel olarak. Reklama girmemesi için kullanıcı belirtmiyorum. Saatlerce ağlatma yöntemli de değil.
Oğlum 14 aylık bazı geceler az bazı geceler çok emer. Diş çıkarma dönemi özellikle çok fena. Ama sırf uyanıp emiyor diye gece emmesini kesemem. Zaten gündüz çalıştığım için görmüyor beni. Kendi rahatım için onun manevi ihtiyacını kısmam. 2 yaşına kadar emerse emzireceğim.
Evet gerçekten erkek bebeklerde ayrı meme düşkünü oluyorlar çevremde gördüğüm kadarıylaOğlunuz mu var :) genelde erkek çocuklarında duyuyorum bu memeye düşkünlük olayını :) benim oğlumda öyle 23 aylıkken emzirme işi bitti ama şu an 3 yaşında ve stresli olduğu zaman meme severek sakinlesiyor bende bunu biraktirmaya çalışıyorum :)
Meme sevmek ki
kıyamam kuzuya, aşırı tatlıymış:)
Seni daraltan bu durum (sakinleşmek için meme seven minnoş oğlun) bana çok sempatik geldi uzaktanOğlunuz mu var :) genelde erkek çocuklarında duyuyorum bu memeye düşkünlük olayını :) benim oğlumda öyle 23 aylıkken emzirme işi bitti ama şu an 3 yaşında ve stresli olduğu zaman meme severek sakinlesiyor bende bunu biraktirmaya çalışıyorum :)
Seni daraltan bu durum (sakinleşmek için meme seven minnoş oğlun) bana çok sempatik geldi uzaktan
Süpermiş,mutlaka deneyeceğim çok teşekkürlerBende korkuyordum esim sagolsun uyku egitimi verdi resmen beni kurtardi. Gec olsa da hemen basla. Ama aglatma.Biz nasil yaptik anlatayim.
Ilk banyosunu yaptir rahatlat odasi havalansirilmis olsun ferah. Sutunu ver eline icsin. Benim kiz icerken mayisiyordu ama bitince tabi kendi kendine uyumayi bilmediginden hemen kalkip mizirdaniyordu.
O besigindeyken besigin yaninda otur. Cok aglarsa al kucagina op saril sakinlesince tekrar yataga koy.Bunu defalarca yapmak zorunda kalabilirsin. Sadece mizirdanirsa yataktan almadan oksa ama fazla konusma bi kac kelime. Uyku vakti askim benim diyordum ben.
Onun seni pes ettirmesine izin verme ilk zamanlar asla olmayacak gibi gelecek ama sabredersen basaracaksin. O da alisacak. Onemli olan yataktan alip baska bir yere goturmemen o zaman yaptiklarinin hic bir anlami kalmaz.Hatta daha kotu olur.
Emzigini yastigini atabilir. Yakinindasin diye sirinlik yapmaya calisabilir.Sacini cekebilir vsvs bir suru sey deneyebilir. Cok aglamadigi surece tepkisiz kal ve her kalktiginda op yatir.
Onun alisma suresi ne zaman olur bilemem benim kizimin bi kac gun surdu 13 aylikti. Buyudukce zor olur ama sabredersen asla pisman olmayacaksin. Kizimi artik yatagina birakiyoruz ve cikiyoruz odadan o kendi kendine uyuyor. Uzun oldu kusura bakma. Basarirsan bana yaz devamini anlaticigim
Edit: Gece emzirmesini simdi gordum. Onu bitirmeden uyku egitimi cok zor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?