• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluktan bayılmak üzereyim :(

ya kızlar bebişim diş dönemini çok çok zor geçiriyor.
Daha 4,5 aylık ama iki diş çıkardı,şimdi de yandaki köpek diş dediğimiz yerleri şişmiş. Zaten huzursuzlanınca oraya jel sürüyorum hemen rahatlıyor belli oraları çıkardığı. Ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Her sabah 5 de uyanıyor 7 ye kadar da uyumuyor.geceleri de zaten sık sık uyanıyor 2 saatte 1 bazen 1 buçuk saatte bile uyandığı oluyor.
1 hafta boyunca ibufen vermemi istedi doktor,onu verdiğim süre içinde çok güzel uyudu ama şimdi baştan başladık.
Tekrar doktoru ile görüşücem ne yapmam gerekiyor diye ama sizin yaptığınız rahatlatacak birşey var mı? Jeli günde kaç kez kullanıyorsunuz?

İbufen ateşlendiği için verildi kızlar hepiniz ilaçsız geçirin diyorsunuz ama doktor eşliğinde veriyorum. Kafama göre ilaç vermiyorum.
Hergün ateşi mutlaka 38.1 e çıktı o sebeple verdi doktor zaten.
Ay koyamam en zor köpek dışı çıkar hemde çok zor çıkar allah yardımcınız olsun ikinizinde normalde on dişler tamamlanır ilk küçük aşılar çıkar sonra köpek dişler çıkar benim oğlum 21aylik olucak daha yeni köpek dişleri çıktı jeli sur sulu dişlikleri dolaba at soğut ver eline birde taze soğanla sen kaşı uyusturur hemde daha çabuk çıkartıyo d vitaminini düzgün ver o da kolay çıkartıyo ah çok zor valla hi 3aylik bi bebeğim var tekrar aynı şeyleri yasicaz korkmuyo degilim allah yardimcimiz olsun ayrica agrisi cok olunca agri kesici de verirsin ne var bunda koskoca insanlar dis agrisina dayanamazken el kadar cocuk nasil dayansin

Ay koyamam en zor köpek dışı çıkar hemde çok zor çıkar allah yardımcınız olsun ikinizinde normalde on dişler tamamlanır ilk küçük aşılar çıkar sonra köpek dişler çıkar benim oğlum 21aylik olucak daha yeni köpek dişleri çıktı jeli sur sulu dişlikleri dolaba at soğut ver eline birde taze soğanla sen kaşı uyusturur hemde daha çabuk çıkartıyo d vitaminini düzgün ver o da kolay çıkartıyo ah çok zor valla hi 3aylik bi bebeğim var tekrar aynı şeyleri yasicaz korkmuyo degilim allah yardimcimiz olsun ayrica agrisi cok olunca agri kesici de verirsin ne var bunda koskoca insanlar dis agrisina dayanamazken el kadar cocuk nasil dayansin
Ya köpek dişi değilmiş azılı dişlermiş ben yanlış yazdım onu.
Ama o da zor çıkıyor. Alttan iki çıkardışimdi de azılı yerleri şiş. Çok zor evet malesef ama yapıcak bişey yok. Aynen çok zorlandığı zaman yada ateşi çıktığı zaman verilebilir parasetamol ne zararı olacak.
Yazık değil mı ne uyku uyuyacak ne rahatlatıcı bişey yapılacak böyle nasıl geçirsin el kadar bebe :) Allah kolaylık versin hepşmize :))

Siz en son boşanıyordunuz ne yaptiniz
DüZeld canım özür diledi. Ben baya tepkime devam ettim o da hatasını anladı geldi özür diledi annemle görüşme bidaha dedi. Hak verdi yani.
Olay ama 2 hafta sürdü. 5 gün önce barıştık.

Bizimde dişler çıkıyor hatta iki tane çıktı uyumuyor hiç durmuyor sürekli ağlıyordu kusuyur öğrüyor hatta kehribar kolyesi vadmış diş için onu aldım 3 günde etkisi oluyormuş bakalım işe yarayacak sanki çevremdeki herkes bu şekilde rahatlamış. Birde bu durumlarda ilaç kullanılmaması daha iyi olur sanki ya doktorumuz çok zorlanmamıza rağmen önermiyor.

DüZeld canım özür diledi. Ben baya tepkime devam ettim o da hatasını anladı geldi özür diledi annemle görüşme bidaha dedi. Hak verdi yani.
Olay ama 2 hafta sürdü. 5 gün önce barıştık.
Annesiyle nasıl görüşmüyorsunuz ya ben 5 yıldır eğitemedim annesinin her lagina rağmen sürükleye sürükleye goturuyor

ya kızlar bebişim diş dönemini çok çok zor geçiriyor.
Daha 4,5 aylık ama iki diş çıkardı,şimdi de yandaki azılı dediğimiz yerleri şişmiş. Zaten huzursuzlanınca oraya jel sürüyorum hemen rahatlıyor belli oraları çıkardığı. Ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Her sabah 5 de uyanıyor 7 ye kadar da uyumuyor.geceleri de zaten sık sık uyanıyor 2 saatte 1 bazen 1 buçuk saatte bile uyandığı oluyor.
1 hafta boyunca ibufen vermemi istedi doktor,onu verdiğim süre içinde çok güzel uyudu ama şimdi baştan başladık.
Tekrar doktoru ile görüşücem ne yapmam gerekiyor diye ama sizin yaptığınız rahatlatacak birşey var mı? Jeli günde kaç kez kullanıyorsunuz?

İbufen ateşlendiği için verildi kızlar hepiniz ilaçsız geçirin diyorsunuz ama doktor eşliğinde veriyorum. Kafama göre ilaç vermiyorum.
Hergün ateşi mutlaka 38.1 e çıktı o sebeple verdi doktor zaten.
Yazan oldu mu bilmiyorum.
Ben çok faydasını gördüm kızlarımda.
1 yemek kaşığı zeytinyağına 3-4 damla karanfil yağı damlatıp dişetlerine sürdüm. Bayağı rahatlatırdı.
Karanfil yağının ağrı kesici özelliği var. Eskiler dişi ağrıdığında karanfil koyarmış.

Şimdi de 3 yaşını bulmaz diye avunuyorum. :deli:
Bir arkadaşım kızı 2 yaşında daha köpek dişleri çıkarmamış.

Geç çıkması iyidir derler ama oğlum toplu halde patlattığında bir süre rahatlıyorduk en azından..
A-a! Ne var yani 2 yaşında köpek dişlerini çıkarmamışsa, biz 3 aylık çıkaranlara bak bak ne erken çıkarmış mı diyoruz.

Hunili olduğum doğrudur.

:KK6:

:cry:

Back
X