Uykusuzum:(

Polisler mi kızlar şark mevzusu falan mı pek anlamam ama :110:
Hayır canım ... biz geçen yıla kadar aynı sehirdeydik. .ama ben si dolayısıyla taşındım.. onunda işi memleketi suan bulunduğu şehir herseyi orada. 5 yıldır beraberiz. 1 yıldır farklı sehirlerdeyiz ama hala alisamadim:((

Ayy :( allahım sabırlar vwrsin ya:/

Allah askerimizi polisimizi korusun.biz rahat uyuyamıuoruz diyoruz. Onlar uyku nedir bilmeden bekliyolar bizi. Allahım yardımcıları olsun.

Böyle bikaç gece üst üste yalnız kaldığım için korku da oluyor. Güneş görene kadar kalıyorum :/

Ayy :KK43: allahım sabırlar vwrsin ya:/

Allah askerimizi polisimizi korusun.biz rahat uyuyamıuoruz diyoruz. Onlar uyku nedir bilmeden bekliyolar bizi. Allahım yardımcıları olsun.
Aynen öyle canım. . Özellikle Doğu çok zor ya . Valla benim annem uzuntuden hasta oldu :( kardeşime üzülmekten kafaya takmaktan yani.

Burda da vardı komşumuzun oğlu.. Şırnağa vermişler.. Her gün ayılıp bayılıyodu kadın yazık :( geldi sağ salim allaha şükür..

Allah korusun hepsinii..

Kızlar o değil de uyku için ideal saat kaç yahu? Normal insanlar saat kaçta uyuyor?

valla normal insanlar kaçta uyur bilemiyorum ama ben normal değilim ona eminim...
2 den önce yatamıyorum, yatsam da uyuyamıyorum 2 den önce....sabahta öğleye kadar kalkamıyorum...zorluyorum kendimi erken kalkayım diye bazen kalkıyorum, bu sefer sersem gibi kalıyorum...
uyku düzenim yok, çok stres yaptım bu durumu bende..uyku düzeni çok önemli..bütün hayatını etkiliyor...

valla normal insanlar kaçta uyur bilemiyorum ama ben normal değilim ona eminim...
2 den önce yatamıyorum, yatsam da uyuyamıyorum 2 den önce....sabahta öğleye kadar kalkamıyorum...zorluyorum kendimi erken kalkayım diye bazen kalkıyorum, bu sefer sersem gibi kalıyorum...
uyku düzenim yok, çok stres yaptım bu durumu bende..uyku düzeni çok önemli..bütün hayatını etkiliyor...
Aynı ben :(

Kızlar selam:KK3:

Uykusuzluk çekiyorum :mad:
Uyuyorum kötü rüyayla uyanıyorum ya tuvaletim geliyo ya başka bişey sürekli uyana uyana bi hal oluyorum:KK12:

Şu milupanın granül rezenesinden aldım. Adaçayı da var sallama. Granül suda eriyo anında içine de sallama adaçayını attım. İlk defa şimdi denicem ılımasını bekliyorum. Hani bitki çaylarına da dikkat etmek gerekiyomuş ya rezene adaçayı aynı bardakta karışınca bi sorun olur mu:KK1:

Ve bir de şöyleeee rahaaat rahat mis gibi uyku için napmalı?
Uyku ilacı falan değil hani doğal yöntemler:KK49:

Kızlar gözünüzü seviym bişeyler önerin vallahi uyuduğumdan bişey anlamaz oldum:110:

Back
X