Uykusuzum!

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
Merhabalar 1.5yasinda oglum var acaip hareketli cok enerjik ama gel gelelim.geceleri saat basi kalkiyor en zor disleri cikti diyebilirim ama artk ben cok yoruldm yardm etvek kimse yok her gece yikiyorm ama hic fayda etmiyor gecen dr goturdum muane etti biseyi yok dedi huyu boyledir dedi ne yapacagm sasrdm kaldm artk

oğlum 30 aylık. hala daha geceleri kalkıyoruz. ne zaman bitecek acaba bende merak ediyorum:işsiz::işsiz::işsiz:

Ben sabah 7de kalktim hala uyku yok zorla uyuttum artk psikolojim bozuldu sinirim bozuluyo bu duruma
zamanla geçer inşallah. öğlen uykuya yattığında sen de dinlen. oğlun uyanıkken yap ev işlerini. bem hep öyle yapardım. çocuk uyurken ben de yanına gider uyurdum

Cok zor anlıyorum seni kızim 5 yaşında hala gece uyanıyor iki sefer bebekkende uyku duzeni yoktu :(

Birdr 7.5 aylik bebegim var oda oyle gece 3 4 ayakta sabah uyuyor kimi cocugun huyu sanırım bende uykusuz ve hep yorgunum

Merhabalar 1.5yasinda oglum var acaip hareketli cok enerjik ama gel gelelim.geceleri saat basi kalkiyor en zor disleri cikti diyebilirim ama artk ben cok yoruldm yardm etvek kimse yok her gece yikiyorm ama hic fayda etmiyor gecen dr goturdum muane etti biseyi yok dedi huyu boyledir dedi ne yapacagm sasrdm kaldm artk
Merhaba canım yoğurt yedır uykusunu getirir
Bıde uyumadan önce bıseyler yıyor mu '? Aç olablr

benimde küçük yeğenimle başım dertte bu aralar ben bakıyorum hiç uyumuyor yahu. önerisi olan varsa paylaşsın valla.

Merhaba benimde 2,5 aylık bir kızım var.geceleri uyumuyordu yani zor uyuyordu, Ben karnını iyicedoyuruyorum,mama.vermiyorum anne sütü şimdilik. Sonra gazını çıkartıyorum ve onunla sürekli konuşuyorum uykusu açılır kaygısına düşmeden sürekli sohbet halindeyim.onunla ilgilendiğimi hisettiriyorum,eğer sessiz kalırsam 3 saat 4 saat uyumuyor,sinirlerim geriliyodu.Emzik kullanıyorsanız,uykuya dalamadigi zamanlar icin tam bir kurtarıcı.onu biraz oyaladiktan sonra beşiginekoyuyorm biraz etrafa bakiniyor sonra loş ışık moduna alıyorum odayı,ve besigin başına gidip hafiften huzursuzlanmasinibekliyorum,ağlamak.üzereyken konuşmaya basliyorum,Ama kısık sesle değil,ona övgüler yağdırırken emzigi veriyorum,ve parmagimla burnundan alnına doğru tüy hissi vere vere onu iyice mayistiriyorm, böylelikle dalıyor.

Bunun tutmadığı zamanlarda oldu bilin bakalım nedenaltı, hatta üstü yani sırtına kadar dolu oluyomus kuzumm,ışte altı temiz ,burnu rahat ve tok olduğunda yukarıdaki gerçekten ise yarıyor.

Back
X