Uykuuuuuu. Tracy hogg imdadima yetişti mi acaba

ekubya21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
21
9
18
Diyarbakır
Oğlum 10gün sonra 5ayini bitirecek binkac gündür yatir kaldir yapip uyutuyordum bebegimi. Bugün çok huysuz sifirdan aldik resmen yataginda değil annemin kucağında uyumus. Bisey olur mu gercekten tüm emeklerim sıfırlandı mı yardım edin???

Oğlum 10gün sonra 5ayini bitirecek binkac gündür yatir kaldir yapip uyutuyordum bebegimi. Bugün çok huysuz sifirdan aldik resmen yataginda değil annemin kucağında uyumus. Bisey olur mu gercekten tüm emeklerim sıfırlandı mı yardım edin???

Huyu değişebiliyor. Bizimde geçen haftaki uyku düzenimizle aramızda dağlar var. Sizinki nasıl oldu, düzeldi mi?

Yok sıfırlanmadı ama yeni alışkanlık edindirmeyin bu arada çünkü yeni düzene alıştı mı sonra eskiye döneme kolay olmuyor. Bebekler büyürken çok sık düzenleri değişiyor. Tam artık şu saatte uyuyor şu saatte sütünü içiyor derken hooop bir bakmışsınız hiçbiri gerçekleşmiyor. Diş çıkartıyor olabilir o yüzden değişiklik gösteriyorlar

Back
X