Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum 10gün sonra 5ayini bitirecek binkac gündür yatir kaldir yapip uyutuyordum bebegimi. Bugün çok huysuz sifirdan aldik resmen yataginda değil annemin kucağında uyumus. Bisey olur mu gercekten tüm emeklerim sıfırlandı mı yardım edin???
Oğlum 10gün sonra 5ayini bitirecek binkac gündür yatir kaldir yapip uyutuyordum bebegimi. Bugün çok huysuz sifirdan aldik resmen yataginda değil annemin kucağında uyumus. Bisey olur mu gercekten tüm emeklerim sıfırlandı mı yardım edin???
Yok sıfırlanmadı ama yeni alışkanlık edindirmeyin bu arada çünkü yeni düzene alıştı mı sonra eskiye döneme kolay olmuyor. Bebekler büyürken çok sık düzenleri değişiyor. Tam artık şu saatte uyuyor şu saatte sütünü içiyor derken hooop bir bakmışsınız hiçbiri gerçekleşmiyor. Diş çıkartıyor olabilir o yüzden değişiklik gösteriyorlar