Bebek Beslenmesi uykuya dalarken goz acma/kaydirma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
Merhaba anneler,kizim 20gunluk.. uykuya dalarken gozlerini bir aciyor bir kapiyor. Acildigi zaman goz beyazini goruyorum cogunlukla,ya da gozleri yanlara kaymis oluyor. Korkuyorum o goruntusunden. Beni gormedigini dusunuyorum uykuya dalma asamasinda oldugu icin... gerci 20gunluk bebek net gorur mu onu da bilmiyorum.
Uyanikken konustugumuzda bizle goz temasi kurar gibi gorunuyor ama acaba bu da mi yaniltici birsey ki..
Korkmam gereken bir durum mu,cunku internete baktigimda pek de ic acici seyler yok... :(
bebegi boyle olan varmi acaba?

İnternette genelde iç açıcı şeyler yok zaten cnm. Benim kızımda ilk doğduğunda gözlerini açar kapatırdı. Sürekli içerde oynardı gözler uykusunun ağırlığına bağlı olaraktan. Ben bişey olduğunu zannetmiyorum ama çok kafana takılırsa doktora götür için rahatlasın.

İnternette genelde iç açıcı şeyler yok zaten cnm. Benim kızımda ilk doğduğunda gözlerini açar kapatırdı. Sürekli içerde oynardı gözler uykusunun ağırlığına bağlı olaraktan. Ben bişey olduğunu zannetmiyorum ama çok kafana takılırsa doktora götür için rahatlasın.
Ya internette epilepsi,soguk havale,otizmden asagi bisey yok :( ..aklima takikdi benim de..
Sizin kizinizin da benzer seyler yapmis olmasi icimi rahatlatti,iste daha acemiyim bilmiyorum ki bebekler nasil uyur falan..

Ya internette epilepsi,soguk havale,otizmden asagi bisey yok :KK43: ..aklima takikdi benim de..
Sizin kizinizin da benzer seyler yapmis olmasi icimi rahatlatti,iste daha acemiyim bilmiyorum ki bebekler nasil uyur falan..

Öyle aşırı yoktu ama uyku seviyelerini araştırmıştım bende olur deniyor. Sen takip et aşırılaşırsa götürürsün. Mesela şimdi hiç öyle bir şeyi kalmadı 11 aylık oldu ama ne zaman geçti hatırlamıyorum.

20 günlüklen kucağında olduğu kişiyi görür ve odaklanarak bakar çocuğunuzla konuşun iletişim kurun mutlaka. Rem uykusu çok yoğun oluyor o nedenle o göz hareketleri var ve henüz tam olarak sabitleyemiyor tabiki. Görme testi yaptırabilirsiniz eğer o konuda bir sıkıntı yoksa korkacak bişey yoktur muhtemelen ama tabiki bi doktor muayene edip görüş bildirirse iyi olur en doğrusu bu.

Back
X