Gerçekten yapıyor musunuz uykuya dalamıyorum bu yüzden uyanınca geçiyor her şey ama delirmişim gibi geliyor banabunu herkes yapmıyor muydu
benim uykuya dalmakta bi problemim yok ama genelde uyumadan senaryolar kuruyorumGerçekten yapıyor musunuz uykuya dalamıyorum bu yüzden uyanınca geçiyor her şey ama delirmişim gibi geliyor bana
Sizde cevap verip cevap alıyor musunuz yanibenim uykuya dalmakta bi problemim yok ama genelde uyumadan senaryolar kuruyorum
nasıl yani başka biri gibi mi?Sizde cevap verip cevap alıyor musunuz yani
Hayır yani mesela kuzeninle konuşuyorum gibinasıl yani başka biri gibi mi?
Ay gerçekten mi yaaa ağlıycam şu annUyurken zihninizi tetikteymiş genelde kafama bir şey takılırsa yada canım sıkınsa arada bende böyle oluyorum
Sizde konuşmalar yapıyormusunuz hem kendi hem karşınızdaki kişiler adınaUyurken zihninizi tetikteymiş genelde kafama bir şey takılırsa yada canım sıkınsa arada bende böyle oluyorum
Evet,doktora gidiyorsun sana Bir ilaç yazıyor artık istesen de konuşmuyorlar (tecrübeyle sabit)Uykuya dalırken iç sesim konuşuyor sürekli, seneryolar üretiyor mesela kuzeninle konuşuyor o da cevap veriyor bu bir bozukluk mu lütfen söyleyin. Karşılıklı diyalog gibi oluyor Uyuyamıyorum artık
Sizde konuşmalar yapıyormusunuz hem kendi hem karşınızdaki kişiler adına
İki gecedir alıyorum uyku ilacı, ama gündüz uyumak istediğimde yine oluyor, nasıl aştınız bu konuyu gerçekten çok müzdaribimEvet,doktora gidiyorsun sana Bir ilaç yazıyor artık istesen de konuşmuyorlar (tecrübeyle sabit)
Sizde nasıl oluyorHayır konuşma yapmıyorum ama genelde derin uykuya geçemedigimde böyle oluyor.
Gündüz niye uykuya daliyon ? Düzensiz uyku da bunu tetikler ,gündüzleri kendine meşgale bul. İlaçla işte yatmaya 2 saat kala içiyorum hapı bütün sesler susuyorİki gecedir alıyorum uyku ilacı, ama gündüz uyumak istediğimde yine oluyor, nasıl aştınız bu konuyu gerçekten çok müzdaribim
Siz de nasıl oluyor anlatırmısınız lütfenGündüz niye uykuya daliyon ? Düzensiz uyku da bunu tetikler ,gündüzleri kendine meşgale bul
Karşılıklı konuşmalar dovusmeler vardı ama bir süredir ,metroda uğultulu yüksek sesler olur her yerden farklı bir konuşma duyulur ya aynı o şekildeydi sesler çok ama çok yüksekti aynı anda 5-6 farklı kişi 5-6 farklı konu konuşuyordu uykusuzluktan dikkat dağınıklığı hat safhaya cikti, unutkanlık seviyemi şöyle anlatayım evimin yolunu bulamadım ondan sonra doktora gittim ilacı aldım şuan mis gibi berrak beynim.Siz de nasıl oluyor anlatırmısınız lütfen
uykuya dalarkendi dimi uyuyunca değil bilinciniz açıkkkenKarşılıklı konuşmalar dovusmeler vardı ama bir süredir ,metroda uğultulu yüksek sesler olur her yerden farklı bir konuşma duyulur ya aynı o şekildeydi sesler çok ama çok yüksekti aynı anda 5-6 farklı kişi 5-6 farklı konu konuşuyordu uykusuzluktan dikkat dağınıklığı hat safhaya cikti, unutkanlık seviyemi şöyle anlatayım evimin yolunu bulamadım ondan sonra doktora gittim ilacı aldım şuan mis gibi berrak beynim.
E yani zaten Uyurken geri kalanı bilinç dışı Rüya olarak goruyorsam goruyordum, tabi uyku kalitesi çok düşük olduğu için depresyona kadar sürüklüyor insanı.Bu
uykuya dalarkendi dimi uyuyunca değil bilinciniz açıkkken
Valla bende de oluyo. Bazen kendi kendime konsuuyorum bazen karsidaki cevap veriyor. Ruya gibi dusun kosmak istiyorsun kosamiyosun her sey agir cekime alinmis sanki. Uykuya dalmadan önce de o uyumakla uyumamak arasinda kaliyosun ya heh iste orda baya baya konusuyom karsidakiyle. Bilemiyorum. Hastaliksa da kalsin yani bunla mi ugrasicam uyuyunca geciyo zaten.Uykuya dalırken iç sesim konuşuyor sürekli, seneryolar üretiyor mesela kuzeninle konuşuyor o da cevap veriyor bu bir bozukluk mu lütfen söyleyin. Karşılıklı diyalog gibi oluyor Uyuyamıyorum artık