Ilacın yan etkisi olabilir mi? Doktorunuza durumu bildirin. Geçmiş olsun.Merhaba herkese
buraya konu acmistim kalbim aksamları siddetli carpiyor diye sonrasinda doktora gittim extra systole denildi. magnesium almam gerekti ama faydasini göremedim.
kücük dozajda beta blocker almaya basladım ve ay sonunda kardiyoloji de randevum var, 24 saatlik ekg için görüşmeye gidicem.
Belki tesadüf bilmiyorum ama o ilaci aldigimdan beri gece uykuya gecis aninda bayilma hissi geliyor. bir hafta icinde 2 gecede oldu.
vucudum başım o an cok hafifliyor sanki yasam belirtisi yokmus gibi halbuki cok uykumda oluyor.
o an uyaninca yanimda kim varsa esim yda cocugum ona dokunuyorum ki hala var oldugumu hissedebileyim cok garip bi duygu.
demin 3 kere arka arkaya oldu, internette korku ve panik atak olabilir diyor.
böyle bisey yaşayan varmi? Bana anlatsalar aman cokta takma derdim ama insanin basina gelince baya ürkütücü olabiliyor, resmen uykum kacti
evet oldu,10 ay icinde 4 akrabami ayri sebeplerden kaybettimBu sikayetler baslamadan once bir kayıp yada ayrılık yaşadınız mi? Yada birden hayatınızda büyük bir degisiklik oldu mu
gecenlerde kalp krizi geciriyorum sandim acile gittim bisey yoktu reflüdendir denildi sonrasinda arastirdim reflü oldugu ortaya cikti ondanda süphelendim ama tuhafbi hafifleme ve bayilma hissi olunca uykum kaçtı, halbuki cok yorgundumBen öyle oluyorum nedenini bilmiyorum .astım reflü falan var gece tetikliyor .ama ben bayılır gibi uykuya dalmadan mumkunati yok uyuyamam. Mutluyum ben sende alırsın
Beynin ruhun hala sende mi diye kontrol ediyor aslindaIlacin yan etkilerini okudunuz mu?
Bu arada tam uykuya dalmisken uçurumdan düşer gibi olurdum... Gittikçe azaldı. Birden o hissi özlediğimi fark ettim. Galiba çocukluğumu özledim
Oncelikle gecmis olsun.. tipa tip ayni sorun bendede var..Merhaba herkese
buraya konu acmistim kalbim aksamları siddetli carpiyor diye sonrasinda doktora gittim extra systole denildi. magnesium almam gerekti ama faydasini göremedim.
kücük dozajda beta blocker almaya basladım ve ay sonunda kardiyoloji de randevum var, 24 saatlik ekg için görüşmeye gidicem.
Belki tesadüf bilmiyorum ama o ilaci aldigimdan beri gece uykuya gecis aninda bayilma hissi geliyor. bir hafta icinde 2 gecede oldu.
vucudum başım o an cok hafifliyor sanki yasam belirtisi yokmus gibi halbuki cok uykumda oluyor.
o an uyaninca yanimda kim varsa esim yda cocugum ona dokunuyorum ki hala var oldugumu hissedebileyim cok garip bi duygu.
böyle bisey yaşayan varmi? Bana anlatsalar aman cokta takma derdim ama insanin basina gelince baya ürkütücü olabiliyor, resmen uykum kacti
Ben yaşıyorum. Hiçbir kalp ilacı vs kullanmıyorum. Sadece alerji ilacı içiyorum uyumadan. Nabzım çok düştüğü için bayılır gibi uyuyup sıçrayıp kalkıyorum 1 dklık sürelerde. Kullandığınız ilaç nabzınızı düşürdüğü için öyle olduğunu düşünüyorum. Ben böyle anlarda akıllı saatle uykumu takip ediyorum. Benim gece uyurken 44lere kadar düşüyor nabzım. Gün içinde ise stresli biri olduğum için 75-90 arası.Merhaba herkese
Merhaba o his bana kaç kere oldu saymadım ama neden sonra olduğunu biliyorum. Covid geçirdikten sonra annem ve bende bişey olacak korkusundan kaynaklı başlayan kaygı, endişe ve panik atak oluştu bu yüzden o tarz etkiler oldu bendede. Bahsettiğiniz kayıplardan etkilenmiş olabilirsiniz. 21 gün boyunca meditasyon videolarını (youtube da bi çok terapiler var) dinleyip uygulayabilirsiniz baya yararı oluyor. 21 gün olmasının sebebi de beyin o sürede o terapinin rahatlığını alışkanlığını kazanıyor. Başınız sağolsun bu arada. Allah sizlere sağlıklı ömürler versin.Merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?