Uykuya direnme

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.299
7.699
108
30
Merhabalar üç buçuk aylık bebeğimde uyku gerilemesi başladı sanırım. Özellikle gündüz uykularına direniyor ama uykusu var ve saatini kaçırımca da aşırı huysuzlanıyor ağlama krizine giriyor. Önceden kucağıma alır ninni söylerdim dirense de uyuyakalırdı şimdi kucağımda savaşıyor tepikliyor ağluor nasıl uyutacağım bilemedim sessizlik sağlıyorum rutinler yapıyorum yok yok o gözler kapanmıyor

1buçuk yaşında bebeğim var hala saati kaçınca uykuya direniyor daha yorgun oluyolar sanırım ozaman uyumakta da zorlanıyorlar.
Öyle iyice uyumayınca gözlerini ağız mendiliyle örtüyorum burnuna getirmeden bezi. Mecbur dalıyor uyuyuncada bezi kaldırıyorum yatıyorum yerine. Belki denemişsinizdir ama iş görüyor yani.

1buçuk yaşında bebeğim var hala saati kaçınca uykuya direniyor daha yorgun oluyolar sanırım ozaman uyumakta da zorlanıyorlar.
Öyle iyice uyumayınca gözlerini ağız mendiliyle örtüyorum burnuna getirmeden bezi. Mecbur dalıyor uyuyuncada bezi kaldırıyorum yatıyorum yerine. Belki denemişsinizdir ama iş görüyor yani.
Ağlayıp tepiniyor benimki

Back
X