Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz uyluk germe oldunuzmu acaba ben yeni birbuçuk ay önce oldum ama süreç çok sancılı bilginiz varsa paylaşırsanızArkadaşlar uyluk germe ameliyati sonrasi yara izlerinin gelisimiyle alakali ameliyat olanlar karsilikli foto paylasabilir miyiz?
merhaba nasıl bir zorluk çekiyorsunuz, süreç nasıl geçiyor biraz bahseder misin,zMerhaba siz uyluk germe oldunuzmu acaba ben yeni birbuçuk ay önce oldum ama süreç çok sancılı bilginiz varsa paylaşırsanız![]()
Merhaba şuan 62. Gün şişlik ödem yara hattında gerginlik devam ediyor günlük yaşantıya dönüşüm hala tam değil zor ağrılı ve ödem dolu bir süreç görünüm olarak çok iyi hissettiriyor ama zor onu söyleyeyimmerhaba nasıl bir zorluk çekiyorsunuz, süreç nasıl geçiyor biraz bahseder misin,z
İki ay geçmiş hala normal yaşama dönmemeniz normal mi doktorunuz ne diyor bu duruma,şu an çok korktum 10 gün sonra benimde ameliyatım var çünkü.Ameliyat sonrası ödemler için lenf drenaj masajı falan yaptırdınız mı bir de sadece uyluk germe mi oldunuz?Merhaba şuan 62. Gün şişlik ödem yara hattında gerginlik devam ediyor günlük yaşantıya dönüşüm hala tam değil zor ağrılı ve ödem dolu bir süreç görünüm olarak çok iyi hissettiriyor ama zor onu söyleyeyim
40 yaş spor geçmişim yok ama diyet geçmişim çok diyelimMerhaba kaç yaşındasınız? Spor geçmişiniz var mı
Normale dönmüşüm de kısıtlı baya doktorum normal diyor bende uyluk germe T şeklinde sanırım ondan iyileşme geç oldu. Benim iç bacak basn lipo ve T şekli uyluk germe diz üstüne kadar kesiker. Doktorum lenf drenaj masajı önermedi doğal yollla iyileş deş kendim evde yapıyorum kremle ve kantarın yağıyla. Korkmayın ama hazırlıklı olun size yardımcı olabilecek birileri olsun mutlaka ilk iki hafta zor bayaİki ay geçmiş hala normal yaşama dönmemeniz normal mi doktorunuz ne diyor bu duruma,şu an çok korktum 10 gün sonra benimde ameliyatım var çünkü.Ameliyat sonrası ödemler için lenf drenaj masajı falan yaptırdınız mı bir de sadece uyluk germe mi oldunuz?
Benimde sizinki gibi olacak hatta dikişlerim diz altına kadar inecek onun haricinde göğüs protezde ekleyecektim ama korktum açıkçası ilk iki hafta her şekilde zor oluyor ama sayılı gün çabuk geçerNormale dönmüşüm de kısıtlı baya doktorum normal diyor bende uyluk germe T şeklinde sanırım ondan iyileşme geç oldu. Benim iç bacak basn lipo ve T şekli uyluk germe diz üstüne kadar kesiker. Doktorum lenf drenaj masajı önermedi doğal yollla iyileş deş kendim evde yapıyorum kremle ve kantarın yağıyla. Korkmayın ama hazırlıklı olun size yardımcı olabilecek birileri olsun mutlaka ilk iki hafta zor baya
Kol germe süreciniz nasıl geçmişti bilgi verebilir misiniz? Geçmiş olsun.Benimde sizinki gibi olacak hatta dikişlerim diz altına kadar inecek onun haricinde göğüs protezde ekleyecektim ama korktum açıkçası ilk iki hafta her şekilde zor oluyor ama sayılı gün çabuk geçerdaha önce karın ve kol germe oldum lenf drenaj masajı beni epey rahatlatmıştı ama her doktorun tarzı farklı tabi çok geçmiş olsun size darısı başıma inş.
Kol ve karın germeyi beraber oldum elbette hareketleriniz kısıtlanıyor ama ben koldan ziyade karından dolayı kısıtlıydım.Sadece kol olsa çok rahat olur bence.Kol germe süreciniz nasıl geçmişti bilgi verebilir misiniz? Geçmiş olsun.
açılma oldu mu kolda hiç koltuk altında falan. korse kaç hafta kalmıştı sizde. kol korsesi?Kol ve karın germeyi beraber oldum elbette hareketleriniz kısıtlanıyor ama ben koldan ziyade karından dolayı kısıtlıydım.Sadece kol olsa çok rahat olur bence.
Şimdiden geçmiş olsun size. Benim iç dize inmedi gerek görmedi doktor bide zorlar senş dedi eklem ve kas yoğun orada diye. Valla ne yalan söyleyeyim çok zor korkmanız yerinde ama o korku gelince o muhteşem görüntü insanı ikna ediyor inanın 66. Günündeyim bu gün bana olmayan bi pantolonum oldu bana allahım o kadar iyi hissettimkş kendimi yürüyünce DEĞDİ BEEE dedim kendi kendime lenf drenaj yapmadım ben evde doktorum yap dedi yavaş iyileş iyi otursun ittirmeye gerek yok dedi bakalım mutluyum şuan darısı başınıza inşallahBenimde sizinki gibi olacak hatta dikişlerim diz altına kadar inecek onun haricinde göğüs protezde ekleyecektim ama korktum açıkçası ilk iki hafta her şekilde zor oluyor ama sayılı gün çabuk geçerdaha önce karın ve kol germe oldum lenf drenaj masajı beni epey rahatlatmıştı ama her doktorun tarzı farklı tabi çok geçmiş olsun size darısı başıma inş.
Kişiye göre değişiyor yaş sağlık vücut elatrikiyeti kilo bunlar hepsi değişkenlik gösterir bende iş olmadığı için öyle hesaplamadım ama çalışsaydım işe dönemezdim ödem çok fazla yoruyor1 ay da işe dönülebilecek bi ameliyat değil mi![]()
Maşallah diyim dikiş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım ne kolda ne karında,korselerimi 1,5 ayın sonunda çıkarmıştım.açılma oldu mu kolda hiç koltuk altında falan. korse kaç hafta kalmıştı sizde. kol korsesi?
Benim dizime inilmesi gerekiyor oda zorlar demiş doktorunuz eyvah eyvah o zamanŞimdiden geçmiş olsun size. Benim iç dize inmedi gerek görmedi doktor bide zorlar senş dedi eklem ve kas yoğun orada diye. Valla ne yalan söyleyeyim çok zor korkmanız yerinde ama o korku gelince o muhteşem görüntü insanı ikna ediyor inanın 66. Günündeyim bu gün bana olmayan bi pantolonum oldu bana allahım o kadar iyi hissettimkş kendimi yürüyünce DEĞDİ BEEE dedim kendi kendime lenf drenaj yapmadım ben evde doktorum yap dedi yavaş iyileş iyi otursun ittirmeye gerek yok dedi bakalım mutluyum şuan darısı başınıza inşallah
Sizde öyle olmaz belki benim boyum uzun bacak boyum baya uzun doktorum ondan pek yanaşmadı. Şimdiden geçmiş olsun değer emin olunBenim dizime inilmesi gerekiyor oda zorlar demiş doktorunuz eyvah eyvah o zamanben iki ay kendimi acılara hazırlayayım.Çok teşekkür ederim umarım sorunsuz bir süreç olur.