• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyluk kemiği dışa çıkıklık (aynı süreci yaşayan anneler var mı)

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Bebeğim sağ Ayağını içe doğru basıyordu. Ortopedi doktoruna götürdük sağ uyruk kemiği hafif dışa doğru çıkık, kendiliğinden düzelebilir ama düzelmeyedebilir 6 yaşa kadar takipte kalalım dedi. Sorun şu ki kızım iyice sağ ayağını içe basmaya başladı. Yani eskiden hafif basıyordu Şu an bayağı belirgin olarak içe basıyor. Bu süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan anneler varsa lütfen yardımcı olabilir mi. Şubat ayı için farklı bir doktora randevu aldım farklı bir görüş de alacağım ama içim hiç rahat etmedi

Küçükken bende de vardi düzeldi şuan küçük erkek kardeşimde de var yani bizimki genetik saniirm benimkisi düzeldi

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Gazi Üniversitesine götürün. Fizik tedavi klinikleri var, oradaki hocalar mutlaka görsün. Kliniği ararsanız bilgi verirler, iyi bir hekime de yönlendirirler sizi.

Küçükken bende de vardi düzeldi şuan küçük erkek kardeşimde de var yani bizimki genetik saniirm benimkisi düzeldi
Merhaba sizlerde sadece takipta mi kaldınız. kızımada genetik olabilir dendi. Sizde de içe basma var mıydı. Ben ilk yürümeye başladığı anda fark ettim mesela doktora götürdük kimse farketmemişti o zaman. Geçenlerde dedesi anneannesi falan da ayağını bayağı içe basıyor, Doktora götürün dedi. yani başlarda fark edilmiyordu Ama çok net şu an farkediyor. Çok canım sıkıldı
Bebeğiniz kaç yaşında,ben de geçici olduğunu düşünüyorum.yine de siz takip edin tabi
İnşallah 19 aylık
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Gazi Üniversitesine götürün. Fizik tedavi klinikleri var, oradaki hocalar mutlaka görsün. Kliniği ararsanız bilgi verirler, iyi bir hekime de yönlendirirler sizi.
İzmirdeyiz. Burada doktor önerilirse hemen götürürüm. Şu an tepecikte haluk bey takip ediyor

Back
X