• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyum...

sizi de hayirlisiyla evlendirelim artik :KK48:

bence deneyin...
arayacagim tek kisi o demissiniz. bence bu önemli. demek ki güven var aranizda.
oturup sohbet de edebiliyorsunuz sonucta.. evlilikte arkadaslik dostluk arti puandir bence.
e adami zaten azcok taniyorsunuz hem. katil degil sapik degildir. sil bastan tanimak zorunda degilsiniz birini.
alici gözle bakin bakalim :halay:
hakkinizda hayirlisi olsun

sizi de hayirlisiyla evlendirelim artik :KK48:

bence deneyin...
arayacagim tek kisi o demissiniz. bence bu önemli. demek ki güven var aranizda.
oturup sohbet de edebiliyorsunuz sonucta.. evlilikte arkadaslik dostluk arti puandir bence.
e adami zaten azcok taniyorsunuz hem. katil degil sapik degildir. sil bastan tanimak zorunda degilsiniz birini.
alici gözle bakin bakalim :halay:
hakkinizda hayirlisi olsun

Ask olsun, cok mu bu tur konular aciyorum ki? 😊

Tesekkur ederim. 😊

Ask olsun, cok mu bu tur konular aciyorum ki? 😊

Tesekkur ederim. 😊

Bir defa actiginizi hatirliyorum. Cok icten yazmistiniz.
Simdi böyle bir konuyu okuyunca heyecanlandim ve sevindim sizin adiniza :KK5:

Insanin mutlulugu bazen burnunun ucunda oluyor ama uzaklarda ariyoruz...

Gecmisini bosverin. Suan ki hali ve size olan davranislari önemli.

Bir defa actiginizi hatirliyorum. Cok icten yazmistiniz.
Simdi böyle bir konuyu okuyunca heyecanlandim ve sevindim sizin adiniza :KK5:

Insanin mutlulugu bazen burnunun ucunda oluyor ama uzaklarda ariyoruz...

Gecmisini bosverin. Suan ki hali ve size olan davranislari önemli.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. ❤

Neden sizinle rakı içerek birliktelik hakkında konuşmak istiyor? Aslında tam aksi ayıkken konuşulması gereken konular bunlar. Ciddi konular sonuçta.
Arkadaş olarak uyumlu iseniz çift olarak uyumlu olup olmayacağınızı yaşamadan bilemezsiniz. Denemekten bir şey çıkmaz ama sonuç olumsuz olursa evet bir arkadaşınızı kaybedebilirsiniz bunu göze almalısınız.

Neden sizinle rakı içerek birliktelik hakkında konuşmak istiyor? Aslında tam aksi ayıkken konuşulması gereken konular bunlar. Ciddi konular sonuçta.
Arkadaş olarak uyumlu iseniz çift olarak uyumlu olup olmayacağınızı yaşamadan bilemezsiniz. Denemekten bir şey çıkmaz ama sonuç olumsuz olursa evet bir arkadaşınızı kaybedebilirsiniz bunu göze almalısınız.

Belki biraz cakirkeyif olarak mi bir seyleri konusmak istiyor bilemiyorum.

Summer-girl Summer-girl :KK200: ayyy okudum yazdıklarını bence denenir ve illa cinsellik olacak diye bişey de yok yani... sen o kısma takılma, bak bakalım neler getircek sana :)

Ay
5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.

Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.

2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.

Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.

Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.

Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?

Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?

Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
Ay valla ben yıllar önce aynı dershanede bi cocuk vardi öyle ucuk öyle şımarıktı ki, tabi o zamanlar kızlarla çocuk keserdik bi arkadaşım ay bu çocuk çok hoş değil mi demişti bende içimden bununla hayatta evlenmem demistim:p:p Arkadaş grubumuz içinde benim herifte vardı nasıl kin dolduysam adama neden bilmem hep bi dalaşır inat giderdim adama yıllar sonra yollarımız kesişti dinginlik olgunluk gelmişti bu sefer ben biraz uçarı olmuştum uzun süre arkadaş olduk her haltimizi anlattık birbirimize çünkü hiç sevgili olma niyetinde değildik derken beyimiz açıldı bana ayy ben bir tripler nasıl kızgınım ama ,
çünkü onu çok seviyorum hayatımda ayrı bir yeri var öyle saygılı ki bana darda kalsam ararım gelir. Diyorum ya uçarı olan benim artık,
ilişki konusunda dikiş tutturamıyor, canım sıkıldıkça ayrılıyor kimsenin nazını çekmiyorum. Kabul etmesem biliyorum asla eskisi gibi olmayacaz olamayacaz kabul edersemde uçarı ben ilişki sürdüremiyorum ayrılcaz ama ayrılmak istemiyorum amaaan dedim portakalsuyuu görüş işte öylede kaybedecen böylede kim bilir düşük bi ihtimal ama belki devam edebilirsin sonuç: şimdi evliyiz :halay::halay::KK68::KK70::KK70:

Ok yaydan cikmis, artik denemezseniz arkadasliginizi bos yere bitirmiş olursunuz. Denerseniz ve olmazsa en azindan sans vermis olursunuz.

Cinsellik konusunda ben tereddutluyum acikcasi. 40 yasinda bir adamin liseli flortuyle yetinecegini sanmiyorum. Kendince size zaman verip eninde sonunda yine isteyecektir muhtemelen.

Onun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.
Valla açık konusayim ben bakir bir adam istemezdim bu yastan sonra.
Ama kadin-erkek bakisi farkli. Belki tam tersi deneyimsizliginiz de hoşuna gidiyor olabilir, beklediginizin aksine daha bile uyumlu olacaksınızdır. Kim bilir.

Bir sans verin bence.

Onun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.
Sizin deneyimsiz olmanız onu
Onun deneyimli olması sizi
Cinsel ilişkide heyecanlandiracaktir
Evlenirseniz güzel olur bence

Ne tatlisiniz. 🥰

Amaci cinsellik olsaydi bu yasa kadar hic sevismemis birini tercih etmezdi sanirim. Yanilmiyorumdur umarim.

Asklarin en en en guzelini bulursunuz umarim. ❤
Bakire özlemi olabilir. El degmemis gonca gül mantiginda olabilir.
Ellestim koklastim hanım şimdi kafada benim cinsel uzvumu kiyaslamasin ve performansimi kiyaslamasin kafasinda olabilir.
Alacagimi aldim her cicegin balina daldim,benimkine kimse dokunmamis olsun kafasinsa oLabilr
Cok masum düşünüyorsunuz 40 yasina kadar ver yansn dünya diyerek yasayan bir adam icin.
Belki sadece hoslanmista olabilir tabi

Uyuma gelirsek onu kimse bilemez

40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.

Bence kirk yasina kadar hizli yaşamiş olup sonunda konu sahibi gibi biriyle evlenmek istiyor da olabilir. 🙄 Bu kafada, zihniyette erkek oldukça fazla. Dolayisiyla talebi olmayabilir.

5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.

Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.

2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.

Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.

Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.

Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?

Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?

Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
Deneyin bence 🍀

Back
X