• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyum...

konuyu saptırmayın rahat kadın normal olan kadın zaten kimseden icazet almasına gerek olmadan ister cinsellik yaşar ister yaşamaz olan kadın demek.adamları göklere mi çıkardım önce okuduğunuzu anlayın lütfen.maalesef erkeklerin çoğu böyleler ikiyüzlüler yazdım.gerçeler bunlar ülkemizde ister beğeninn ister beğenmeyinnn
Beğenmedim.
Erkekler böyle diye biz onlara görse yaşamak zorunda değiliz.

Ne sadece aşk yetiyor ne dostluk. Sizde ikisi de var. Hayatta hep bana partner olabilecek( her anlamda) , destek olacak,yol gösterecek gerektiğinde tıkandığımda, arkadaşım olabilecek ama aynı zamanda da etkileneceğim, birbirimizin açıklarını kapatabileceğimiz, iyi vakit geçirebileceğim birini aradım. (ondan yalnızım)

Şans verin, lütfen verin. Hemen olumsuz düşünmeyin tek amacının cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Belli ki yoklukta değil istese bulur başkasını.

Çok heyecanlandım :KK68::KK70:

Ne tatlisiniz. 🥰

Amaci cinsellik olsaydi bu yasa kadar hic sevismemis birini tercih etmezdi sanirim. Yanilmiyorumdur umarim.

Asklarin en en en guzelini bulursunuz umarim. ❤

yani ilerde aklınızda kalacağına bir denersiniz. zaten açılmış gibi sonuçta. sonuçta hayat tarzınızı biliyor. belki o da bıkmıştır o tarz bir yaşamdan. bir konuşun ne çıkar ki? inşallah gönlünüze göre olur🙏

Bence de denemek getemir ama bakalim iste.

Cok tesekkur ederim bu icten dileginiz icin. 🥰

Beğenmedim.
Erkekler böyle diye biz onlara görse yaşamak zorunda değiliz.
alla allaaa bana taktınız.ben öyle erkekleri beğeniyorum mu yazdım aksine sevmem dürüst olmadıkları için.ama ülkenin erkeklerinin çoğu böyle maalesef.annelerine sorun neden böyle yetişdirdiniz diye benden hesap soracağınıza.bakire olmadığı için korkudan ne yapacağını bilemeyen diktirsem mi ya da ne acayip yöntemler bulsam diye onlarca konu açıldı k.k da .erkek hegomanyası demoklesin kılıcı gibi üstümüzde hala 2020 yılında bileee

Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?
Inan ki düşünecek en son şey. Zaten bir soru işareti girmiş kafalara, bundan sonra birinizden birinin hayatına yeni birisi girdiğinde zaten arkadasliginizi kaybedeceksiniz.
O yüzden ha öyle ha böyle , bence bodoslama dal derim :)))
Son soruna da ne denir ki? Sonucta yirmili yaşlarının basinda 'ben bir sey yaşamadım, sevgilimi de böyle isterim' dönemlerinin coktaaan bitmis, kırk yaşında adam . Deneyim sahibi olması çok doğal. Bunu sorun etmene gerek var mı cidden? En azından yol yordam biliyordur:)

Ha
5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.

Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.

2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.

Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.

Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.

Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?

Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?

Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?
Hayatın bize ne getireceğini oturduğumuz yerden bilemeyiz. Denersen kaybedeceğin birşey olacağını düşünmüyorum. Umarım gönlünce olur.

Onun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.

Boşanmış bir kadın olarak evlilik dışı cinsel birliktelik yaşamam mesela ben, yani büyük konuşmuş oluyorum da mümkün değil. Dini inancım bunu gerektiriyor, zaten karşımdaki adam da neyin ne olduğunu görüp böyle şeyler talep etmez nitekim hiç başıma gelmedi zaten.

Fakat böyle bir inancım olmasaydı açıkçası aşık olacağım kişiyle sevişirim falan diye kendimi şartlamazdım. Aşk dediğin şeyi herkes farklı tanımlıyor sonuçta. Her önüne gelenle birlikte olmaktan söz etmiyorum tabi ama bir uyum yakaladıysak karşımdaki insanla büyük büyük hisler oluşmasını beklemezdim, aksi bir nevi ön yargı veya yüksek beklenti olur çünkü. Ayrıca karşıdaki adam da bakire olduğunu ve bakış açını madem biliyorsa direk yansın geceler modunda yaklaşmayacaktır sana, eğer sana değer veriyorsa tabi. Senin tepkilerini/fikirlerini tartarak ilerler, aksi oluyorsa bencildir ve değer vermiyordur zaten.

İki paragraftaki birbirine zıt hayat görüşü örneklerindeki ortak durum karşıdaki adamın durumu tespit edip buna saygı duyması, yani bu öncelikle olması gereken koşul.

Edit: ana fikir: seni seviyor ve saygı duyuyorsa zamanla cinsel uyumunuz da olur ama bunu ancak zaman gösterir şimdi kimse bilemez.

Ablacım görüş bak bakmadan bilemezsin.

Uyum derken muhabbetimiz güzel , çekim de var demiştir. Ruhsal ve duygusal uyum bambaşka bir şey o yaşanmadan bilnmiyor.
ayy delireceğimmm kuzum ben isteyen istediği hayatı yaşasın anlayışında bir insanım.ama ülke gerçekleri hiçç böyle değil.burda bazı üyeler milyonlarca kadın canı isteyince sevişiyor sevgilisiyle aynı evde yaşayabiliyor onla tatile çıkabiliyor gece istediği saate kadar birlikte vakit geçirebiliyorlar akşam eğlenmeye çıkabiliyorlar sanıyor galibaaa.yav o zaman k.k da boşuna zaman geçirmişler burda açılan konular akıllara zarar yıllardır kadınların ezilmesi üzerine.boşanmak isteyen kadınlar ya da ayrılmak isteyen kadınlar korkuyor bazıları da cinayete kurban gidiyor.normal olması gereken kadın özgürlüğü yok maalesef neyini tartışacağız belki bir gün olur diye umut edebilirim sadece.türkiye ankara istanbul izmir antalyanın vs.elit kesimlerinden ibaret değilll

Kesinlikle denemeye değer. Eğer karşılıklı etkilenme olmasaydı uğraşmayın derdim ama aranızda bir bağ oluşmuş, bu çok belli. Hızlı yaşıyordan kastınız geçmişte çok sevgili değiştirmekse benim de oldu ama birlikte olduğum erkeği asla aldatmam mesela. Gerçekten hoşlanan adam sizin karşınızda kedi gibi olur emin olun, hoşlanmamışsa da zaten tek bir kelimesinden anlarsınız amacının sadece cinsellik olduğunu. Umarım doğru kişiyi bulmuşsunuzdur. Mutluluklar dilerim.

Boşanmış bir kadın olarak evlilik dışı cinsel birliktelik yaşamam mesela ben, yani büyük konuşmuş oluyorum da mümkün değil. Dini inancım bunu gerektiriyor, zaten karşımdaki adam da neyin ne olduğunu görüp böyle şeyler talep etmez nitekim hiç başıma gelmedi zaten.

Fakat böyle bir inancım olmasaydı açıkçası aşık olacağım kişiyle sevişirim falan diye kendimi şartlamazdım. Aşk dediğin şeyi herkes farklı tanımlıyor sonuçta. Her önüne gelenle birlikte olmaktan söz etmiyorum tabi ama bir uyum yakaladıysak karşımdaki insanla büyük büyük hisler oluşmasını beklemezdim, aksi bir nevi ön yargı veya yüksek beklenti olur çünkü. Ayrıca karşıdaki adam da bakire olduğunu ve bakış açını madem biliyorsa direk yansın geceler modunda yaklaşmayacaktır sana, eğer sana değer veriyorsa tabi. Senin tepkilerini/fikirlerini tartarak ilerler, aksi oluyorsa bencildir ve değer vermiyordur zaten.

İki paragraftaki birbirine zıt hayat görüşü örneklerindeki ortak durum karşıdaki adamın durumu tespit edip buna saygı duyması, yani bu öncelikle olması gereken koşul.

Edit: ana fikir: seni seviyor ve saygı duyuyorsa zamanla cinsel uyumunuz da olur ama bunu ancak zaman gösterir şimdi kimse bilemez.

Sartlamak degil benimkisi. Cok kuvvetli duygular olmadan yasayamiyorum hicbir seyi.

Bana deger verdigini dusunuyorum ama belli de olmuyor iste.

Kesinlikle denemeye değer. Eğer karşılıklı etkilenme olmasaydı uğraşmayın derdim ama aranızda bir bağ oluşmuş, bu çok belli. Hızlı yaşıyordan kastınız geçmişte çok sevgili değiştirmekse benim de oldu ama birlikte olduğum erkeği asla aldatmam mesela. Gerçekten hoşlanan adam sizin karşınızda kedi gibi olur emin olun, hoşlanmamışsa da zaten tek bir kelimesinden anlarsınız amacının sadece cinsellik olduğunu. Umarım doğru kişiyi bulmuşsunuzdur. Mutluluklar dilerim.

Dogruyu soylemek gerekirse ben cok da umutlu degilim ama bakalim.

Tesekkur ederim. 😍

Onun deneyimli olmasi degil de birinin cok deneyimli olup digerinin aksi olmasi ve bu noktada uyumun kolay saglanip saglanamayacagini dusunuyorum.
Neyin deneyimi olacak ki? İlişki deneyimi ise bahsettiğiniz akışına bırakın. Mesaj atıyorsa atın, atmıyorsa atmayın. Yavaş yavaş ilerleyin, İnsanlara davranışlarına bakın, mesela benim için en önemli şey güler yüzlü olması. Somurtkan herifleri hiç sevmem, beni rahatlatmalı (her yönden :))))))))))) ). Önce kriterlerinizi karşılıyor mu iyice ölçüp tartın, sonra işler zaten yavaş yavaş rayına oturur. Sevişme deneyiminden bahsediyorsanız, büyük ihtimalle adam "ben yatakta şöyleyim"diyerek kendini övecek, sakın inanmayın. Ben ne hikayeler dinledim hepsi boş çıktı. Şimdiden yazayım da sonra hayal kırıklığına uğramayın benim gibi.

Neyin deneyimi olacak ki? İlişki deneyimi ise bahsettiğiniz akışına bırakın. Mesaj atıyorsa atın, atmıyorsa atmayın. Yavaş yavaş ilerleyin, İnsanlara davranışlarına bakın, mesela benim için en önemli şey güler yüzlü olması. Somurtkan herifleri hiç sevmem, beni rahatlatmalı (her yönden :))))))))))) ). Önce kriterlerinizi karşılıyor mu iyice ölçüp tartın, sonra işler zaten yavaş yavaş rayına oturur. Sevişme deneyiminden bahsediyorsanız, büyük ihtimalle adam "ben yatakta şöyleyim"diyerek kendini övecek, sakın inanmayın. Ben ne hikayeler dinledim hepsi boş çıktı. Şimdiden yazayım da sonra hayal kırıklığına uğramayın benim gibi.

Inanacak kadar safim bu konuda. Uyariniz icin tesekkur ederim. 😊

Inanacak kadar safim bu konuda. Uyariniz icin tesekkur ederim. 😊
kafa yapısı uyuyorsa gerisi teferruat dır.konuşabiliyorsanız beraber gülebiliyorsanız eğitiminiz az çok denkse cimri değil se ailesi çok sorunlu değilse kadına değer veriyorsa geçmişini vs. boşverin güzel bir başlangıç yapın denemezseniz ilerde çokk pişman olursunuz acaba mı diyee

kafa yapısı uyuyorsa gerisi teferruat dır.konuşabiliyorsanız beraber gülebiliyorsanız eğitiminiz az çok denkse cimri değil se ailesi çok sorunlu değilse kadına değer veriyorsa geçmişini vs. boşverin güzel bir başlangıç yapın denemezseniz ilerde çokk pişman olursunuz acaba mı diyee

Bu mevzular konusulmaya baslayinca salt arkadasligimiz bitti gibi zaten. Onca sene arkadasliktan sonra aramizdaki bagin sevgililige evrilmesi sasirtiyor biraz sadece. Zorlaniyorum ya.

Pisman olmak istemiyorum ben. 😔

Back
X