ArkadaşlarUyku sorunum var, uyuyamıyorum, stres gerginlik kafaya takmalar deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum. Sonra bitkin yorgun ve kolay hasta oluyorum. İlaçlar da ertesi günü sersem ediyor, bana önerebileceğiniz bitkisel çay veya macun yada herhangi bişey var mı ? Netten araştırdım ama, kullanıcı tavsiyesi daha önemli. Etkili ve yan etkisiz :S
bende uyuyamıyorum yatağımda uyuyamıyorum koltukta gayet iyi uyuyorum bende ne yapıcağımı bilmiyorum(
doğadan relax veya da lıpton piramit papatya
psikolojik sıkıntın çok fazla değilse günlük sıkıntılarından arındırıyor
ben kıştan itibaren hergün neredeyse günde 3 kupa papatya çayı kullanıyorum uykularımdüzene girdi ve sakinim.
çok faydasını gördüm
ama aksatmadan düzenli kullanmak önemli ayrıca ilk içtigin vakit mucizevi bir etkisi olmuyor 1 hafta sonunda rahatlamaya başlıyorsun
ayrıca gece yataga yattıktan sonra duaları tekrar tekrar okumakta çok fayda verıyor
Canim ben de cok cektim bu problemden
En faydali yöntem :
Aktar`dan LAVANTA yagi al, bu yagi gece yatmadan önce üst dudagin burun deliklerinin oraya sür biraz...Kokusunu alabiliyorsun böylece yakin mesafeden. Sonra misiilll missilll uyuyorsun...
Ben en uykusuz dönemlerimde bununla care buldum 15 dk ya uyutuyordu.
Bitki cayi cok ictigimden bana etki etmiyor artik ama REZENE MELISA caylari uyku yapiyor...
Bir de BEDENEN YORULMAK cok fayda sagliyor, yürüyüs bandi alsan eve, yatmadan 40 dk hizli tempo yorulsan ve dus alip yatsan var ya bebekler gibi uyursun....
Ben ne zaman cok yorgun olsam hemen uyuyorum artik
Lavanta yağı almıştım bugünDD
ben de kafam doluysa ne kdr yorgun olursam olayım asla uyuyamam... öncelikle geçmiş olsun diyeyim canım, ve bence de doktora git...
önereceğim şeyler var ama hepsi arkadaşların benzeri şeyler;
öncelikle ılık hatta mümkünse misssss kokulu bir duş alıp akabinde papatya çayı, melisa çayı gibi sakinleştirici çaylar içebilirsin.
süt benim midemi rahatsız eder, o yüzden onu önermedim :)
kitap okuyabilirsin ki hele ki sürükleyiciyse kafan dağılır, gözlerin yorulur rahat uykuya dalarsın...
ahhh bir de masaj yapacak biri varsa onu da tavsiye ederim :)
Bir kaç haftadır uyku denen bir şey yok
Ne gece uyuyabiliyorum ne de sabahları
Geceleri 4 'ten önce uyuyamıyorum geçen gece de 2 tane kabus gördüm sızlana sızlana anca uyudum
Papatya çayı içmeye başlayım bakalım doğal yollardan kendimi sakinleştirip uyutmaya çalışacağım
kediotundan çay yaptım gerçekten uyutuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?