Uyumak istiyorum

nevin1422

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
118
1
46
İzmir
Arkadaşlar :( Uyku sorunum var, uyuyamıyorum, stres gerginlik kafaya takmalar deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum. Sonra bitkin yorgun ve kolay hasta oluyorum. İlaçlar da ertesi günü sersem ediyor, bana önerebileceğiniz bitkisel çay veya macun yada herhangi bişey var mı ? Netten araştırdım ama, kullanıcı tavsiyesi daha önemli. Etkili ve yan etkisiz :S

Bence doktora gidin.
Uyumanıza her ne engelse çözüme kavuşturun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar :( Uyku sorunum var, uyuyamıyorum, stres gerginlik kafaya takmalar deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum. Sonra bitkin yorgun ve kolay hasta oluyorum. İlaçlar da ertesi günü sersem ediyor, bana önerebileceğiniz bitkisel çay veya macun yada herhangi bişey var mı ? Netten araştırdım ama, kullanıcı tavsiyesi daha önemli. Etkili ve yan etkisiz :S

bende uyuyamıyorum yatağımda uyuyamıyorum koltukta gayet iyi uyuyorum bende ne yapıcağımı bilmiyorum :((

Aksam bir duş alin sonra bir bardak sicak süt icin.
Sonra yataga uzanin gözlerinizi kapatin ve icinizden bildiginiz
dualari okuyun, yorulana kadar okuyun.
Uygulanmis ve hicbir yan etkiside yok. :1:

doğadan relax veya da lıpton piramit papatya

psikolojik sıkıntın çok fazla değilse günlük sıkıntılarından arındırıyor

ben kıştan itibaren hergün neredeyse günde 3 kupa papatya çayı kullanıyorum uykularımdüzene girdi ve sakinim.

çok faydasını gördüm

ama aksatmadan düzenli kullanmak önemli ayrıca ilk içtigin vakit mucizevi bir etkisi olmuyor 1 hafta sonunda rahatlamaya başlıyorsun

ayrıca gece yataga yattıktan sonra duaları tekrar tekrar okumakta çok fayda verıyor

Son düzenleme:
bende uyuyamıyorum yatağımda uyuyamıyorum koltukta gayet iyi uyuyorum bende ne yapıcağımı bilmiyorum :((

yatağın rahat olmayabilir uzun yıllar kullanınca yenısını alsan belkı çözülür

annem kaç sene uyuyamadı meğer yataktanmış ortopedik yatak ve yastık aldık şimdi uyuyabiliyor

Canim ben de cok cektim bu problemden

En faydali yöntem :

Aktar`dan LAVANTA yagi al, bu yagi gece yatmadan önce üst dudagin burun deliklerinin oraya sür biraz...Kokusunu alabiliyorsun böylece yakin mesafeden. Sonra misiilll missilll uyuyorsun...

Ben en uykusuz dönemlerimde bununla care buldum 15 dk ya uyutuyordu.

Bitki cayi cok ictigimden bana etki etmiyor artik ama REZENE MELISA caylari uyku yapiyor...

Bir de BEDENEN YORULMAK cok fayda sagliyor, yürüyüs bandi alsan eve, yatmadan 40 dk hizli tempo yorulsan ve dus alip yatsan var ya bebekler gibi uyursun....

Ben ne zaman cok yorgun olsam hemen uyuyorum artik

doğadan relax veya da lıpton piramit papatya

psikolojik sıkıntın çok fazla değilse günlük sıkıntılarından arındırıyor

ben kıştan itibaren hergün neredeyse günde 3 kupa papatya çayı kullanıyorum uykularımdüzene girdi ve sakinim.

çok faydasını gördüm

ama aksatmadan düzenli kullanmak önemli ayrıca ilk içtigin vakit mucizevi bir etkisi olmuyor 1 hafta sonunda rahatlamaya başlıyorsun

ayrıca gece yataga yattıktan sonra duaları tekrar tekrar okumakta çok fayda verıyor

Teşekkürler deniycem :)))

Canim ben de cok cektim bu problemden

En faydali yöntem :

Aktar`dan LAVANTA yagi al, bu yagi gece yatmadan önce üst dudagin burun deliklerinin oraya sür biraz...Kokusunu alabiliyorsun böylece yakin mesafeden. Sonra misiilll missilll uyuyorsun...

Ben en uykusuz dönemlerimde bununla care buldum 15 dk ya uyutuyordu.

Bitki cayi cok ictigimden bana etki etmiyor artik ama REZENE MELISA caylari uyku yapiyor...

Bir de BEDENEN YORULMAK cok fayda sagliyor, yürüyüs bandi alsan eve, yatmadan 40 dk hizli tempo yorulsan ve dus alip yatsan var ya bebekler gibi uyursun....

Ben ne zaman cok yorgun olsam hemen uyuyorum artik

Lavanta yağı almıştım bugün :DDD

-Papatya ve melissa çayı demlemesi, hem sakinleştirir hem güzel bir uyku uyumanızı sağlar.

-Bunun dışında gece yatmaya yakın c vitamini ağırlıklı beslenmeyin, süt içmeyin, çikolata yemeyin, nikotin ve kafein içeren içecekleri yatmadan 3-4 saat önce kesin.

-Ayran içmeye gayret edin. 24'ten önce yatağa girmeye çalışın.

-İnternetteki yoga egzersizlerini inceleyin ve yatmadan önce 8-10dk. yaparsanız bile rahat uyku uyumanıza yarayacaktır.

-Birde yastığınızı değiştirin..Çok güzel ortopetik yastıklar satılıyor, işinize yarayacaktır.

Lavanta yağı almıştım bugün :DDD

Aa bak ne güzel sen de bulmussun o yöntemi benim yazimi okumadan önce:)

Üst dudaginla burnun arasinda kalan bölgeye sür lavantayi uyuyacaksin :) :)

Umarim gecer problemin kisa sürede bir de yatagi kitap okumak ya da baska seylerle ilgilenmek amacli kullanmamak lazimmis ki BEYIN UYUMAYA gittigine SARTLANSIN:103:

ben de kafam doluysa ne kdr yorgun olursam olayım asla uyuyamam... öncelikle geçmiş olsun diyeyim canım, ve bence de doktora git...
önereceğim şeyler var ama hepsi arkadaşların benzeri şeyler;
öncelikle ılık hatta mümkünse misssss kokulu bir duş alıp akabinde papatya çayı, melisa çayı gibi sakinleştirici çaylar içebilirsin.
süt benim midemi rahatsız eder, o yüzden onu önermedim :)
kitap okuyabilirsin ki hele ki sürükleyiciyse kafan dağılır, gözlerin yorulur rahat uykuya dalarsın...
ahhh bir de masaj yapacak biri varsa onu da tavsiye ederim :)

komik gelebilir ama ben şekerli yoğur yedıgım zaman acayıp uykum gelıyorr :1::1:

küçüklükten beridir annemız bize yapardı yatmadan önce yerdık bır guzel uyurduk

şimdide öle bazne canım çeker yapar yerım bır kase ve esnemekten ağzım ayrılır:52::52::52:

ben de kafam doluysa ne kdr yorgun olursam olayım asla uyuyamam... öncelikle geçmiş olsun diyeyim canım, ve bence de doktora git...
önereceğim şeyler var ama hepsi arkadaşların benzeri şeyler;
öncelikle ılık hatta mümkünse misssss kokulu bir duş alıp akabinde papatya çayı, melisa çayı gibi sakinleştirici çaylar içebilirsin.
süt benim midemi rahatsız eder, o yüzden onu önermedim :)
kitap okuyabilirsin ki hele ki sürükleyiciyse kafan dağılır, gözlerin yorulur rahat uykuya dalarsın...
ahhh bir de masaj yapacak biri varsa onu da tavsiye ederim :)

süpersin teşekkür edeirim :)

cirkulin valerian diye bitkisel bir ilaç var canım.
kediotu ekstresi.
zararsız. eczacılara sorabilirsin.
ihtiyaç duyduğun zamanlar uyumadan bir saat önce bir tane alabilirsin.
bir tane sana yeter.
sürekli kullanma. zararlı olduğundan değil, psikolojik bağımlılık yapmasın diye.
içmezsem uyuyamam durumu olmasın yani.

Bir kaç haftadır uyku denen bir şey yok
Ne gece uyuyabiliyorum ne de sabahları
Geceleri 4 'ten önce uyuyamıyorum geçen gece de 2 tane kabus gördüm sızlana sızlana anca uyudum:14:
Papatya çayı içmeye başlayım bakalım doğal yollardan kendimi sakinleştirip uyutmaya çalışacağım

Bir kaç haftadır uyku denen bir şey yok
Ne gece uyuyabiliyorum ne de sabahları
Geceleri 4 'ten önce uyuyamıyorum geçen gece de 2 tane kabus gördüm sızlana sızlana anca uyudum:14:
Papatya çayı içmeye başlayım bakalım doğal yollardan kendimi sakinleştirip uyutmaya çalışacağım

kediotundan çay yaptım gerçekten uyutuyor :)

Back
X