Uyumama nedenim hava kirliliği!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Arkadaşlar deliricem eve giren soba ve is kokusu yüzünden uyuyamıyorum! Kalkıp kalkıp baktım cam mı açık unuttum diye yok! Zaten 2+1 evde ne unutacaksam banyoda bile cam yok. Cidden ben nefret ediyorum buradan hiçbir yerde şahit olmadım bu nasıl bir yalıtım ? İnanın gram abarttığım yok, sokak kapısından geliyor alttan. Kedinin kakasını çıkardım kapıyı açtım koridorda sanki soba yanıyor.

Evim Haramidere'de yüksek bloklarda. Esenyurt'a bağlıyız ve bu koku da oradan geliyor, hava da bir garip burada. Nolur kendi evin kıymetini bil demeyin o topa hiç girmeyelim çünkü sevilecek gram yanı yok evin! Neyseki ay sonu inşallah taşınıyorum karşıya medeniyetin göbeğine.

Boğazım acıyor holden geçtikçe su içip duruyorum Allah dışarıdaki insanlara, canlılara kolaylık versin. Gerçekten yaşanacak bir yer değilmiş burası. Cidden şu an benim için büyük bir dert bu çünkü allerjik astımım var nefes alamıyorum.

Kış bitsin hayırlısıyla hem biz kurtulalim hem havamizi kirletenler bi rahat ohh çekelim bıktık çünkü istanbulun göbeğinde nedir bu pislik anlamadım

Insanlik dogayi kendi eliyle mahvedip sonra da ay iklim degisti diyor
Bulundugun bolge gercekten berbattir bilirim yasanmaz orada, neyse ki tasiniyormussun Allah kurtarmis, alerjik astimla simdiye kadar iyi dayanmissin hadi gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…