Merhaba, sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bir firmada muhasebecilik yapıyorum.Akşam 7 de evde oluyorum yemekti kalkdırdı akşam 8-8 buçuk oluyor. Ve sınava hazırlanıyorum..YGS'ye....Sorunum şu: okadar çok yorgun ve uykulu oluyorum ki derse bakarken uykum geliyo..yinede her akşam bakmaya özen gösteriyorum ama çok az zamanım kaldı...Şu uyku işini bi halledebilsem ya uyumak istemiyorum..12 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum...Ama ben gece 2 ye kadar uyanık kalıp ders çalışmak istiyorum fakat başaramıyorum. Uykuya yenik düşüyorum ondan sonra da kafamı çok duvarlara vururum..
Nasıl uyanık kalabilirim lütfen bana bi akıl verin...Çünkü yetmiyor böyle bana kalan saatler...2 ay kaldı iki ay 4 saat 5 saat uyusam ölmem yani.Ama aptal kafam işte test çözerken bırakıp yatıp hunharca uyumak istiyorum.İlaç olur ne bilim başka bi yöntem olur..Ne yapmalıyım lütfen bi çare???
Nasıl uyanık kalabilirim lütfen bana bi akıl verin...Çünkü yetmiyor böyle bana kalan saatler...2 ay kaldı iki ay 4 saat 5 saat uyusam ölmem yani.Ama aptal kafam işte test çözerken bırakıp yatıp hunharca uyumak istiyorum.İlaç olur ne bilim başka bi yöntem olur..Ne yapmalıyım lütfen bi çare???