Uyumayan arkadaşlarım lütfen yardım hamile olabilir miyim sizce?

2insan2kediannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
256
149
103
35
Bugün kanamam geldi ama normalde regl olmama 3 günüm var. implantasyon olabilir mi diye düşünüyorum çünkü akıntı şeklinde geldi sadece birkaç kere hiç yoğun değildi reglde olduğu gibi kırmızı değildi kırmızımsı demek daha doğru olur sanırım açık bir rengi vardı ve kahveye döndü 1 gün bile sürmedi kısacası zaten pedin çeyreğinin çeyreği bile dolmadı desem doğru olur.Normalde 4 gün sürer çok ağrılı olur reglin ilk günü bende ve şuan hiç ağrım da yok gelen giden de yok saatlerdir üstelik pıhtı da yok normal regldeki gibi değil içim içimi yiyor.Sizce hamile miyim?

Merhaba canım dediğiniz gibi implatasyon yerleşme kanaması olabilir. yaşadığınız herhangi bir belirtiniz var mı? Hassas testlerden yaparsanız çıkma ihtimali yüksek

Göğüs dolgunluğu göğüslerde koyulaşma mide ekşimesi oluyor.
Benim hamileliğimde de göğüs ağrısı olmuştu, akıntım vardı adet belirtilerinin aynısıydı sadece tek bir farklılık vardı adete 3 gün kala yemek yaparken feci midem bulanmıştı ertesi gün hassas testlerden aldım ve yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi belirdi. Şu anda kahverengi akıntın devam ediyormu canım?

canım erken gebelik testi yaparsan çıkar ama adet gününün geçmesini beklemeni öneririm yaşadığın yerleşme kanaması ise ki tarifin benziyor hcg yükselecektir gitgide adet gününü beklersen net şekilde görürsün iki çizgiyi hayırlısı olsun hakkında inşallah

Normal regl e döndü galiba ama anlayamadım ilk defa böyle bir durum yaşadım. Şuan bitti zaten de 1 gün sonra normal gelmeye başladı totalde 1.5 ped ya doldu ya dolmadı

İyi geceler test yapmış miydiniz ? Ve tamamen adete döndü mü ?
Sanırım döndü pıhtılı gelmeye başladı. Ama içimde hala bir şüphe yok değil geç döllenmedir belki diyorum çünkü ben reglde asla böyle bir şeye rastlamadim direk geldi ve zamanında hani 3 gün öncesi gelip ağrısız kanama gibi değil sonra kahveye dönüp sonra bir daha normal regl gibi gelmesi tuhaf bikaç güne test yapacağım

Günaydın canım, bencede birkaç güne test yap çünkü böyle durumları nadirde olsa okuyup görüyoruz. Geç döllenme olmuş olabilir, şöyle söyleyim kuzenimim annesi yaşı genç hamile kalmıştı kendisine ve kilosuda o kadar yokmuş zayıf çıtı pıtı bir kadınmış, doğuma kadar normal adetini görmüş, işin ilginç tarafı 4 aya kadar hamile olduğunu anlamamış. o yüzden her bünye ve her hamilelik aynı değil. ilk hamileliğinde rahat geçiren bir kadın ikincisinde daha yoğun geçirebilir yani

Ee naptn cnm sonuc ne

Evet canım birkaç gün bekleyip test yapacağım kesin olarak. İlk defa böyle bir şey yaşadım çünkü bu düşündürüyor beni

Size sormamın sebebi bana da öyle oldu iki gün önceden lekelenmem oldu bir kaç gündür böyle test mi hatalı bilmiyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda

Ben test yaptım sonuç negatif Senin sonucun ne canım ?
Zaten evlilikte adet olayları çok değişiyor canım hava durumu , strest , hastalık her şey değişiriyor malesef ama üzülecek Bir şey yok en önemlisi strest yapmaman adet gününden geçen süreni takip et yumurtlama gününü öncesi ve sonrasını iyi değerlendir öbür aya mutlu haberi alırsın inşallah

Bir tane kızım var çok şükür allah olmayanlara da nasip etsin. İnşallah olur bir tane daha rabbimin uygun gördüğü vakit :) sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…