Uyumayan bebeğe çare

Celebii seldaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
8
2
1
30
Yaklaşık olarak 2 aylik kizim var ve gündüz uykusunun hic duzeni yok uyumuyor . Gogsumde uyuyor yerine koyuyorum yarim saat olmadan uyanıyor. Bildiginiz uyutma yöntemleri var mi ? Ve ayrica süt artirmak için ne yapmaliyim ?

Gaz sorunu var mı? Kıyafetini çıkarıp başucuna koymayı dene, temiz değil, o an üstünde ne varsa, belki kokunu istiyordur. Yanına uzanarak uyutmayı dene, üçüncü ayından itibaren geceyle gündüzü net ayırt edebilir. Süt artırma: kısır, mısır, susam vs liste uzayıp gider.

Gaz sorunu var mı? Kıyafetini çıkarıp başucuna koymayı dene, temiz değil, o an üstünde ne varsa, belki kokunu istiyordur. Yanına uzanarak uyutmayı dene, üçüncü ayından itibaren geceyle gündüzü net ayırt edebilir. Süt artırma: kısır, mısır, susam vs liste uzayıp gider.
Gaz sorunu vardi ama suruplari kullanmaya başladığımızdan beri azaldi . Başucuna kiyafet koyma işini gündüz denicem tesekkur ederim. Yanima uzanarak uyuttugum zaman da bu sefer bana aliscak ben yanindan kalkinca uyanir diye pekistemiyorum

Gaz sorunu varsa uyuyamaz muhtemelen sebep budur . Telefondan üçüncü ayı bitince sakin güzel bir ninni ile uyutmaya alistirin .odanın sıcaklığına dikkat edin kalın kalın sarmalamayin gazlı bebekler çabuk sıkılır bunalir . Rahat rahat gerilsin . Bebekler disiplini sever sürekli düzen değişikli onları huzursuz tedirgin eder rutinlerinize sadık kalın.

Yaklaşık olarak 2 aylik kizim var ve gündüz uykusunun hic duzeni yok uyumuyor . Gogsumde uyuyor yerine koyuyorum yarim saat olmadan uyanıyor. Bildiginiz uyutma yöntemleri var mi ? Ve ayrica süt artirmak için ne yapmaliyim ?
Ayni durum bizde de var. 3 aylık olduk ama hala gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor kızım. Sıçrayarak uyanması çok fazla oluyor. Annemler kundak yapmadığım için uyumadığını söylüyorlar ama bilmiyorum sebebini ben de. Gece uykusu nasıl peki?

Ayni durum bizde de var. 3 aylık olduk ama hala gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor kızım. Sıçrayarak uyanması çok fazla oluyor. Annemler kundak yapmadığım için uyumadığını söylüyorlar ama bilmiyorum sebebini ben de. Gece uykusu nasıl peki?
[/QUOTEsıçrıyorsa yüzüstü yatırmaya alıştırın çok işe yarıyor

Back
X