• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayan bebek yapmislar

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.500
13.338
248
iyi geceler...
deneyimli annelerin tecrubesine ihtiyacim var.1.5 yasinda bi kizim var.her gece saat 10 gibi uyur gece bi iki defa sut icin uyanir tekrar uyur.bi kac gundur uyku uyumuyor ne gunduz ne gece.cok uykusu var yatiriyorum en fazla yarim saat sonrs yine uyaniyor.agrisi var desem aglardi aglamiyor ama derin uykuya gecmiyo bi turlu nedeni ne olabilir sizce?
 
Benimki de 22 aylik su 2 haftadir uyumuyo cocuk. Atak yasiyorlarmis bazen ruya falan gormeye badsiyorlarmi korkuyormus. Daha ayagimda yeni uyudu sipa:anne:
 
Bende ayni dertten muzdaribim benimkide 11 aylik bir haftadir gece 1 e kadar uyumuyor.Konuyu takipteyim:anne:
 
Dis olabilir...
Ozellikle azilar.. Damaklarina bakin. Agri kesici surup verin. Elleri agzinda mi. Kulaklarini kasiyor mu cekistiriyor mu.
 
Dişi çıkıyordur belki. Sancısı anlık gelip gidiyorsa ağlamıyordur ama dalmasını da engelliyordur.
 
biraz once uyuttum tek basina yataktan cikmis telefonumu almis iceriye dans ederek giriyo.gulsem mi aglasam mi bilemedim:KK66:
Benim oglum dogdugundan beri bu tabirde oldugu icin artik yadirgamiyorum :D
Size bol sabirlar.
Umarim gecici evredir yoksa cok yipratici uykusuzluk.
Disleri de kolayca cikar ins. :nazar:
Sevgiler.
 
Benim minnakım da bu modda:/ sabah beş buçukta kalkmıştık:cry:
Bi iyice uyusa nolur yani:KK34:
 
Başlığı okuyunca ilk çocuğum gibi cidden hiç uyumayan bebek var sandım. Ben de hep bu tabiri kullanırdım uyumayan çocuk yaptık diye :) zira kendisi gündüz sıfır uykuyla, gece 3-4 gibi uyur sabah 9'da uyanırdı. 3 yaşından sonra normal çocuklar gibi uyumaya başlamıştı. Resmen uykusuzluktan yaşlanmıştım :)

Konuya dönersek büyüme atakları, diş dönemi, gaz sancısı, hastalık öncesi dönemlerinde uyku düzeni bozulabiliyor. Inşallah büyüme atağıdır ve en kısa sürede eski düzenine döner.
 
Aynı dert bende de var oğlum 19 aylık. Hayır ben 6 aylıktan beri uyku sorunu çekerdim bebeğimden ama şimdi durum feci. 1 haftadır sadece ayağımda sallanacak meme bile zor veriyorum agzina çok severdi onu bile istemiyor. Kafayı yicem eğer sallamazsam kalkıp oyun oynuyor bu huyunuda yeni edindi.
 
Back
X