- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi Pembekoala35
Bendede var bi 14 aylik bebe ah ahh dis donemindeyiz berbat gecelerrr Allahim sabir versin annelere ben caresini bulamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim fıstıkımın da elleri hep kulaklarda çekiştirir vaziyette. Diş dönemi ama biz kulak problemi mi var acaba diye endişe ediyorduk. Doktora da sorduk; "bi sıkıntı yok" dedi ama rahat edememiştik. Çok teşekkür ederimKulaklardan sinir uclari gectigi icin doktor bize oyle demisti. Cidden de gozlemleyonce oyleydi. Eli kulaginda hep cekistirirdi dis donemi ozellikle
Sinir uclari kulaklarda oldugu icin agri kulaga vururmus.Benim fıstıkımın da elleri hep kulaklarda çekiştirir vaziyette. Diş dönemi ama biz kulak problemi mi var acaba diye endişe ediyorduk. Doktora da sorduk; "bi sıkıntı yok" dedi ama rahat edememiştik. Çok teşekkür ederim![]()
Vallahi şöyle söyliyim. Ailecek çıkardık biz azıları. Gecemiz gündüzümüz salya, iştahsızlık, uyku rutini bozukluğu, ağlama nöbetleri oldu. En zoru onlardı. Benim kızımda 1.5 yaşında. Umarım daha zor diş kalmamıştır.bilmiyorum dediginiz dogru olabilir.diger dislerini cikarttiginda hic boyle bi sorun olmamisti.azi disleri agrili mi geciyor
Aynı sorun bende de var. Gece 3,5 da uyanıyor doktorumuz yatağın içinde karanlık ortamda takılsın çocuğu aydınlığa çıkartıp uykudan uyanmasını normal birşey olarak algılatmayın dedi.normalde cok guzel uyurdu simdi uyumuyor.aglasa derdi var hasta yada diş cikariyor diyecem ama aglamiyor.
Sinir uclari kulaklarda oldugu icin agri kulaga vururmus.
Rica ederim.cok kolay atlatirsiniz umarim siz de. Iyi gunler.
![]()
Bunu ben de başarmak istiyorum..benim kızım da 7 buçuk aylık. İnşallah başarabilirim sizin yaptığınız gibiMrba diyecegim su ki,..
Bebekler 6 aydan sonra gece mama yeme ihtiyaci olmuyor.
Benimde oglum var 7ci ayina giricek.
Gece mamalarini 1 ay icinde kestim. Saat 7 de uyuyor. Gece 11 e uyaniyor en son mamasini veriyorum. Ve 6 da uyanip mamasini verip 8-9 arasi uyaniyor.
Duzen cok onemli, ben cok onem veriyorum.
Eskiden bende iki kere uyanip verirdim.
Cok iskence ..
Gerek yok doktorlarda diyor. Benim tavsiyem degil aslinda doktorum dedikleri...
Nasil kestim : uyandigi zaman gece vermedim. Biraz mizladi geri uyudu bu 1 ay devam etti boyle. Ve alisti.
Tabiki her bebek farkli hepsi ayni degil. Bence ilk bunlari deneyin. Belki uyanmasi tekrar uyumasi zor oluyordur.
iyi geceler...
deneyimli annelerin tecrubesine ihtiyacim var.1.5 yasinda bi kizim var.her gece saat 10 gibi uyur gece bi iki defa sut icin uyanir tekrar uyur.bi kac gundur uyku uyumuyor ne gunduz ne gece.cok uykusu var yatiriyorum en fazla yarim saat sonrs yine uyaniyor.agrisi var desem aglardi aglamiyor ama derin uykuya gecmiyo bi turlu nedeni ne olabilir sizce?
bilmiyorum dediginiz dogru olabilir.diger dislerini cikarttiginda hic boyle bi sorun olmamisti.azi disleri agrili mi geciyor