Uyumayan bebek yapmışlar..!

twinrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
1.417
633
73
Kızlar merhaba ikizlerim 9 aylık oldular 1 diş çıkardılar. Bir kaç gündür uyumamak için çığlık çığlığa ağlıyorlar. Ben hiç bu kadar ağladıklarını görmemiştim. Bana lütfen tavsiyelerde bulunun:(

Ikinci disimi cikariyorlar acaba ? Benim kizimda dis cikaracagi zaman huysuzlasiyor ve gece agliyor bir ay kasigi calpol veriyorum misil misil uyuyor :)

Ikinci disimi cikariyorlar acaba ? Benim kizimda dis cikaracagi zaman huysuzlasiyor ve gece agliyor bir ay kasigi calpol veriyorum misil misil uyuyor :)
Burunları tıkalı ondanda uyanıyorlar saat başı. İkinci diş geliyor da olabilir. 1 haftadır perişanız. :(

Burun acmak icin birsey kullanmiyormusunuz? Buruno cok iyi geliyor benim kizima onu burnuna sıkıp otribebeyle burnunu cektiriyoruz epey rahatliyor

Burun acmak icin birsey kullanmiyormusunuz? Buruno cok iyi geliyor benim kizima onu burnuna sıkıp otribebeyle burnunu cektiriyoruz epey rahatliyor
Evet bende serum fizyolojik ve otribebe kullanıyorum. Çok sık kullanmanın bir zararı var mı acaba

Prospektusunde yazar bir baksaniz ama sanmiyorum zarari olacagini kimyasal yok sonucta icinde

Back
X