Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin uzmanlarından sadece adem güneş onermiyor diğerleri aynı fikirde değil. Valla 3 yaşına girecek oglum var gayet ilişkilerimiz düzgün bağlarımız kuvvetli. Kendi başıma uyur, odasından korkmaz, düşünce ağlamaz, yemeğini kendi yer oldukça memnunum bu durumdan. Yaşıtları ile oyun oynarken bana ihtiyaç duymadan oynar ağlayıp yanima gelmez. Ben bağımlı bir evlat yetistirmek istemiyorum zaten. Ayrıca iki gün en fazla yarim saat ağlamış ama bütün yılları boyunca kendi kendine bütün gece uykusunu almış mutlu bir cocuk yetiştiriyorum ben. Kötülük değil iyilik yaptığımı yaşayarak görüyorum. 10 aylık oglumda ayni şekilde alıştı. Asla düştüklerinde kaldırmam kendileri kalkar. Yaralanmadiklari sürece tabi...tavsiye ederim sizede...Yapmayın allah aşkına. Tamam çocuğunuzun kötülüğünü istemezsiniz ama kontrollu de olsa ağlatarak alıştırmak iyi bir yol değil. Bebeler bu şekilde sadece anneden umudu kestikleri ve mecbur kaldıkları için alisirlar. Üstelik aranızdaki bağa zarar verir. İşin uzmanları asla önermiyor uyku eğitimini.
Aslında sözüm tam size değil belli ki sizin çocuğunuz bunu kaldırmış ve sorun yasamamissiniz. Ama birçok anne resmen inat ediyor bu durumda çok üzülüyorum özellikle bebeklere. Düşünsenize bebek ağlıyor annesini istiyor fakat disiplin uğruna mahrum bırakılıyor ağlamaya terk ediliyor. Sadece adem güneş değil farklı birçok uzman psikolog ve pedagog da onaylamıyor. Yani sizin için kolay olmuş ama yine de istisna diye düşünüyorum etkilenmesinı. Tabi bir de bagimsiz birey olarak yetiştirme tarzinizin iyi olması uyku eğitiminde problem yasamamasinı desteklemiş olabilir. Herkes yapamaz.İşin uzmanlarından sadece adem güneş onermiyor diğerleri aynı fikirde değil. Valla 3 yaşına girecek oglum var gayet ilişkilerimiz düzgün bağlarımız kuvvetli. Kendi başıma uyur, odasından korkmaz, düşünce ağlamaz, yemeğini kendi yer oldukça memnunum bu durumdan. Yaşıtları ile oyun oynarken bana ihtiyaç duymadan oynar ağlayıp yanima gelmez. Ben bağımlı bir evlat yetistirmek istemiyorum zaten. Ayrıca iki gün en fazla yarim saat ağlamış ama bütün yılları boyunca kendi kendine bütün gece uykusunu almış mutlu bir cocuk yetiştiriyorum ben. Kötülük değil iyilik yaptığımı yaşayarak görüyorum. 10 aylık oglumda ayni şekilde alıştı. Asla düştüklerinde kaldırmam kendileri kalkar. Yaralanmadiklari sürece tabi...tavsiye ederim sizede...
Aslında ağlamada denmez sadece çığlık atıp çağırıyorlar ben iki günde alıştırdım. Öğlenleri hic ağlamadan alıştılar benimkiler. Eğer ki benimkilerde bir hafta inatlaşsalardi belkide bende dayanamaz ayağımda sallıyor olacaktım. Ama inan cok zor ayakta sallanan bebek. Benim eltim 3 yaşına kadar ayağında salladi ve kizi hala gece 12 olmadan yatmaz. Ben iki oğlumu da saat en gec 8 de yatırıyorum...Nasıl kendi başlarına yemek yemeği öğreniyorlarsa uyumayı ve gece uyandıklarında tekrar dalmayida öğreniyorlar.Aslında sözüm tam size değil belli ki sizin çocuğunuz bunu kaldırmış ve sorun yasamamissiniz. Ama birçok anne resmen inat ediyor bu durumda çok üzülüyorum özellikle bebeklere. Düşünsenize bebek ağlıyor annesini istiyor fakat disiplin uğruna mahrum bırakılıyor ağlamaya terk ediliyor. Sadece adem güneş değil farklı birçok uzman psikolog ve pedagog da onaylamıyor. Yani sizin için kolay olmuş ama yine de istisna diye düşünüyorum etkilenmesinı. Tabi bir de bagimsiz birey olarak yetiştirme tarzinizin iyi olması uyku eğitiminde problem yasamamasinı desteklemiş olabilir. Herkes yapamaz.
Gunde bu kadar uyumuyoduBi bebek bi günde 3 saat mi uyumuyordu yoksa aralıksız mı
Az uyuyor tüm gün icinde.Sabaha kadar uyumuyo geneldeHiç mi uyumuyor düzen mi yok bende çok kötüyüm iki yaşındaki kızım sabah ezanında yattı bir iki saat sonra altı aylık oğlum uyandı başım patladı resmen bütün gün bu gece serüvenimiz nasıl olur bilmem
Aynen benimki egitim felan anlamadı.Birazda bebege baglıCocugunuzun yapisindanda kaynaklidir biraz ama verdiginiz uyku egitimini biraz paylasabilir misiniz?
Bende bir sürü egitim okudum, uygulamaya calististim. Ama basarili olamadim.![]()
Zor cok zor.Keske uyku ihtiyaci olmasa biz annelerinde ayakta durabilsek.Ama saglik sorunlarin oldu artik.Serumlar takiliyo fenalasiyorum.Hep uykusuzluktanUyumayan cocuk uyumuyor...
Herseyi denedim...
Ama zorlamayla olmuyor...
Sabir sabir....
Annelik boyle.birsey...
Insan evladindan baska hic kimse icin uykusuz kalmaz o kadar![]()
Benim ki duzelmediDogdugundan bu yana uyku problemimiz var.Uyku egitimi vs. Hic bisey ise yaramadi.2 yasinda su an.Bu saatten sonra düzelirmi böyle olup düzelen cocugu olan varmi.Cok yoruldum sadece uyumak istiyorum Her gece ayri bi cile.Cok sükür saglik problemimiz yok.Lutfen tecrubeli olanlar yorum yapsin boyle olan somra uyuyan cocuk varmi
Ben artik tukendimHic bisey yapamiyorum ev isi yemek .Yemek olsa yiyemiyorum yorgunluktan
Inanin denencek her seyi denedim.ama malesef günde 2 saat uyusa tüm gün cin gibiGun icinde imkaniniz varaa disari cikarip yorsaniz...aksamlri.da guzel.vakit gecirip bi dus aldirip yatirsaniz...bwn oyle.denedim.biraz daha iyi gibi
Ne kadarlik yavrunuzBenim ki duzelmedi
haziranda 4 yaşına girecekNe kadarlik yavrunuz
aynı sorun bizdede vardı canım biz şöyle yaptık 3 gece baba evde yokken hep aynı saatte yatırdım sonraki birkaç gece gece baba bızden erken yattı birkaç denemede olsa yüz bulamayınca geri geldi yanıma derken alıştı sımdı babasıda olsa olmasada saat 22:00 dedınmı biz yataktayız :)Var benim kızım canım babası evdeyken katiyen uyumuyor kızım çok düşkün babaya eşim evde yokken bazen ayagimda sallarım bazen yanına uzanır öyle uyuturum hiç sorun yaşamam eşim ne zaman evde olsa uyku bizim için tam bir kaosa dönüyor bizde buna bi çözüm bulamadık canım
Hic uyumuyomu.Yani gündüzmü uyuyohaziranda 4 yaşına girecek