- Konu Sahibi nihalerdem
-
Evli olup olmadığınızı bilmiyorum dolayısıyla şüpheniz bu mu diye sordum çünkü ben hamileyim göğüs hassasiyetim var adete yakın da olur Bu durum geçmiş olsunMeryem ana değilsem hamile de değilim tabi ama olay ne onu çözemedim çok hırpalandım yazmak zorunda kaldım buraya.
4 aydır bir ilişkim olmadığı için şüphe etmedim tabi. Zaten hamile olsaydım 20 haftalık olması lazımdı şu an, göğüs hassasiyetiniz kaçıncı haftada başladı acaba?Evli olup olmadığınızı bilmiyorum dolayısıyla şüpheniz bu mu diye sordum çünkü ben hamileyim göğüs hassasiyetim var adete yakın da olur Bu durum geçmiş olsun
5. Haftadan beri var adete yakın da oluyor kaşık ve göğüs ağrısı4 aydır bir ilişkim olmadığı için şüphe etmedim tabi. Zaten hamile olsaydım 20 haftalık olması lazımdı şu an, göğüs hassasiyetiniz kaçıncı haftada başladı acaba?
Merhabaa dr ye gittiniz mi acaba bende ayni dertten muzdaribimGeçen ay da adet olurken aşırı derece ağrıdı fakat adet ile geçmişti. Geçen aya kadar hiç ağrımazdı. Şu an adet zamanım da değil
Ben adet oldum. Ondan ağrımış göğüslerim falan ama aşırı ağrıdı hiç ağrımazdı normalde. Şimdi adet bitince geçti. Meme usg si yapılacak. Size noldu??Merhabaa dr ye gittiniz mi acaba bende ayni dertten muzdaribim
Bende de agri var regl ile birlikte biraz hafifledi ama tam da degi gbi kafami cok taktim ondan mi bilemiyorum bende randevu aldim gunumu bekliyorum gideceğim bakalaim hayirlisiBen adet oldum. Ondan ağrımış göğüslerim falan ama aşırı ağrıdı hiç ağrımazdı normalde. Şimdi adet bitince geçti. Meme usg si yapılacak. Size noldu??
Bir şey olsa tabi ki görünürdü prolaktin yükselmiştir belki hassasiyet artmıştırHanımlar benim de göğüslerim ağrıyordu şimdi birkaç gündür koltuk altim ağrıyor meme usg di çektiler birşey olsaydı görünürdü dimi çok kafaya takiyorum
Evet prolaktin yükselmiş dedi doktor bey ilaç kullandım ama birkaç gündür koltuk altı ağrım var sorun olsa görürlerdi degilmiBir şey olsa tabi ki görünürdü prolaktin yükselmiştir belki hassasiyet artmıştır
Kesinlikle görürlerdiEvet prolaktin yükselmiş dedi doktor bey ilaç kullandım ama birkaç gündür koltuk altı ağrım var sorun olsa görürlerdi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?