Uyumayanlar bi bakar mısınız?

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Son bi kaç gündür herşeyden korkar oldum..Bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor.
Karanlıkta duramiyorum,yatağıma geçsem battaniyenin altına giriyorum bu kez nefes alamıyorum,aynaya bakmaktan korkuyorum,eşim bana baksa korkuyorum,kızım aniden ağlasa gece,yerimden sıçrıyorum..
Çok ciddiyim kızlar yardım edin.
Geçen gece eşimi uyandirdim kalk korkuyorum diye,anlam veremedi tabi,rüya mı gördün dedi yok uyumadim ki hiç dedim. Bana baktı anlamaya çalışıyor tabi ama ne olur bakma böyle korkuyorum dedim.
Akşam olsun istemiyorum,hele gece sessizlik bile beni korkutuyor.
Fikir ve onerilerinize ihtiyacım var lütfen :KK14:

Son bi kaç gündür herşeyden korkar oldum..Bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor.
Karanlıkta duramiyorum,yatağıma geçsem battaniyenin altına giriyorum bu kez nefes alamıyorum,aynaya bakmaktan korkuyorum,eşim bana baksa korkuyorum,kızım aniden ağlasa gece,yerimden sıçrıyorum..
Çok ciddiyim kızlar yardım edin.
Geçen gece eşimi uyandirdim kalk korkuyorum diye,anlam veremedi tabi,rüya mı gördün dedi yok uyumadim ki hiç dedim. Bana baktı anlamaya çalışıyor tabi ama ne olur bakma böyle korkuyorum dedim.
Akşam olsun istemiyorum,hele gece sessizlik bile beni korkutuyor.
Fikir ve onerilerinize ihtiyacım var lütfen :KK14:
Altında yatan sebep nedir?
Insan durduk yere Korkmaz? Bir travma mı yaşadınız ? Eşine bakıp korkmak nedir yahu ?

Zaman zaman bendede oluyor. Bılınçaltının küçük oyunları!
Tavsıyem korkuya cok fazla yogunlasmamanız. Ben oyle anlarda dıkkatımı baska yöne cekıyorum . Tamamen odak noktam korkum olunca ve bu cok. Baskılayınca carpıntım oldu. Hemen tv ye bktım. Bıraz kk da oyalandım esıme sarılıp yattım . Bırkac gun ışık kullandıgım oldu :)

Genelde eşe sarılınca korku geçer sizde ki garipmiş. Bende de olurdu bazen kendi kendime korkardım gidip sarılırdım o farkında bile olmazdı ama benim korkum geçerdi. Sen eşinden niye korkuyosun :)

Bence aklınıza korkunç şeyler getirip korkuyorsunuz bilinç altınıza da işlemiş olabilir bende bi ara sürekli kabus görürüm diye korkarak yatıyordum gece lambasıyla ve kapı açık uyuyabiliyordum bu çok uzun süre sürdü hatta annemle uyuduğum bile oldu sonra yüzleşmeye karar verdim ışık kapalı ve kapı kilitli uyuyorum artık korkunuzu ancak üzerine giderek yenebilirsiniz

Back
X